Hoppa till sidans innehåll

Information träningsansvariga

27 FEB 2017 22:10
Vårterminens träningspass är nu fyllda!
  • Skapad: 27 FEB 2017 22:10

Vårterminens träningspass är nu fyllda med träningsansvariga på rekordtid! Det verkar vara en lyckad strategi att ha en tidsbegränsad valmöjlighet av träningspass och de flesta av passen har fyllts frivilligt och endast ett fåtal har placerats in i efterhand. Tack alla som visat engangemang! Vi kommer fortsätta med samma strategi inför höstterminen och jag kommer släppa datum när det är möjligt att välja träningspass inför höstterminen.

De som nu ej är uppskrivna som träningsansvariga under vårterminen och ej hört av sig till mig kommer få flera pass under höstterminen och kommer då bli uppsatta som träningsansvarig först. Detta för att det ska vara så rättvist som möjligt.

Telefonnummer till uppsatt träningsansvarig kommer komma upp i träningsschemat när vårterminen närmar sig. Om ni får förhinder på erat uppsatta datum är det erat ansvar att ordna det. Finns det ingen träningsansvarig uppsatt under terminen så kan vi inte ha någon träning.

Nya medlemmar har inget krav på sig att vara träningsansvarig under första året som aktiv medlem men vi uppmuntrar såklart annat engangemang. 

Träningskomittén kommer fortsätta arbeta med att förtydliga uppgifterna med vad som gäller när man tränar på vår bana och vad man har för ansvar som träningsansvarig.

På återseende!
/Träningskomittén

Skribent: Isabell Anderberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings MS - Bilsport
Linköpings Motorstadion
58593 Linköping

Kontakt:
Tel: 013362690
Fax: 013362693
E-post: This is a mailto link

Se all info