Hoppa till sidans innehåll

Tack!

19 SEP 2016 09:01
Stort tack alla funktionärer och deltagare på SverigeCupen 2016!
  • Skapad: 19 SEP 2016 09:01

SverigeCupen 2016 är över och LMS Karting vill ge ett stort tack till alla funktionärer som gjorde det möjligt att denna tävling kunde genomföras!

Alla gjorde ett toppenjobb och vi ser er som kämpar långa pass för att kunna ge bra service och god säkerhet! En eloge till alla er som även bjuder på ett skämt och ett leende i depån trots att vi alla var mycket trötta de sista timmarna. Stort tack! 

Vi hade även många duktiga LMS-förare som visade att LMS är en klubb att räkna med. Jag har flera gånger under helgen blivit imponerad över alla dessa unge förare som tar smarta och kloka beslut i svåra racingsituationer och som visar på fin kamratskap i depån. 

I veckan kommer hemsidan uppdateras med nya banrekord då det var en riktig snabb bana i helgen! Jag kommer även lägga upp länkar till bilder som har tagits under helgen. Nu börjar säsongen lida mot sitt slut men det finns några tävlingar kvar runt om i Sverige för den körsugne. Träningsverksamheten kommer fortsätta som vanligt, kolla in schemat under fliken "träning" för tider. 

Ha det gott tills vi ses nästa gång!

 

Poster SverigeCupen 2016

Skribent: Isabell Anderberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings MS - Bilsport
Linköpings Motorstadion
58593 Linköping

Kontakt:
Tel: 013362690
Fax: 013362693
E-post: This is a mailto link

Se all info