Hoppa till sidans innehåll

Träningshelgen är här!

31 MAR 2014 21:55
LMS gokartsektion inbjuder till träningshelg den 5-6 april. Även andra klubbar är välkomna att anmäla sig!
  • Skapad: 31 MAR 2014 21:55

LMS gokartsektions anordnar en träningshelg som upptakt för säsong 2014. Vi bjuder även in andra klubbar och hoppas på full fart med många kartar under två dagar.

 

Körningen kommer vara i fokus med utökad körtid under dagarna, men vi jobbar även på att få till några andra aktiviteter. Det vi försöker få till är exempelvis tidtagning och visning på bildskärm, superfys, grundläggande kartinställningar, hyrkartkörning efteråt etc.    

 

Schema:

  • 5/4 klockan 09:00 – 16:00
  • 6/4 klockan 09:00 – 15:00

Café Kolven är öppen så man kan köpa frukost, lunch och fika.

 

Körningen är kostnadsfri för LMSare som löst medlemskap,  träningskort och om man uppfyller krav på att varje förare måste se till att en person ställer upp som flaggvakt och träningsledare under helgen. 

Mer om hur det är tänkt att fungera nedan:

  • Flaggvakter – består av mamma/pappa/mekaniker till LMS-förare då denna är ute och kör. Vi bemannar så många poster som möjligt och stödjer och hjälper till. Vi hoppas alltså på flera kartar från LMS i varje klass.
  • Träningsledare – består av mamma/pappa/mekaniker till LMS förare med tidigare erfarenhet av träningsledarrollen. Träningsledare får man inte vara då eget barn/förare kör, detta då fokus ska vara på att allt sker på ett säkert sätt på banan och egna barn/förare får inte distrahera. Under dagen ska man ta en till två körpass som träningsledare.  Antalet körpass är alltså beroende på hur många vi blir.
  • Träningsledarschema kommer att finnas i Kolven att fylla i vid ankomst vid träningshelgen. Har man inte fyllt i detta blir det ingen körning.
  • Anmälan till This is a mailto link senast 28/3 med namn på förare och dennes klass men även namn på den som ska vara flaggvakt och namn på träningsledare. Detta så vi kan säkra upp bemanning av flaggvakter och träningsledare.

Hoppas nu att vi blir många från LMS och att många från andra klubbar även kommer.

 

Välkomna!

Vänliga hälsningar
Träningshelgsgruppen (Mats, Mirnesa, Anders och Patrik)

Skribent: Ina Nehr

Postadress:
Linköpings MS - Bilsport
Linköpings Motorstadion
58593 Linköping

Kontakt:
Tel: 013362690
Fax: 013362693
E-post: This is a mailto link

Se all info