Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer


Inför MKR 1 behöver vi fylla alla funktionärsposter. Vill du hjälpa till eller få mer information så kontakta Magnus på This is a mailto link .

För bemanning klicka här!

----------------------------------------------------------------------------

 

Vi behöver dig!

Vid en tävling behövs många funktionärer för att bl.a. visa flaggor, hjälpa till vid avåkningar, sopa banan, rapportera information till tävlingsledningen, mm. Vi behöver även hjälp med servering, städning, besiktning med mera.

På Linköpings Motorstadion behövs ca 40 funktionärer per tävlingsdag, varav ca 20 i posteringarna utmed banan. 

Vi har en grupp med erfarna funktionärer, men vi är i behov av fler personer som kan hjälpa till. På Sviestad har vi 8 posteringar utmed banan, och i varje postering har vi en erfaren funktionär tillsammans med en mindre erfaren/nybörjarfunktionär.

 

Kan du hjälpa till som funktionär?
För att vara "nybörjarfunktionär" behövs ingen kunskap om karting, du behöver inte ens ha kört kart. Du kommer få all information du behöver vid banan vid våra funktionärsgenomgångar, och du har alltid en ansvarig funktionär som berättar vad/hur du ska göra.

Som funktionär kommer du att få se karting på närmare håll än någon annan. Du är mitt i racets mittpunkt! Dessutom brukar det vara riktigt roligt och spännande att tillbringa en dag som funktionär. Givetvis får du mat, dricka och fika under dagen - gratis så klart!

Uppdaterad: 15 MAR 2017 15:14 Skribent: Isabell Anderberg

Postadress:
Linköpings MS - Bilsport
Linköpings Motorstadion
58593 Linköping

Kontakt:
Tel: 013362690
Fax: 013362693
E-post: This is a mailto link

Se all info