Hoppa till sidans innehåll

Våra sponsorer - Flytt-Anders

2018-05-23 22:46
  • Uppdaterad: 2018-05-23 22:46

Linköpings MS presenterar stolt våra SM sponsorer:
Flytt-Anders

Oavsett om det är dina antika föremål eller en hög med kettlebells som ska flyttas, ställer vi på Flytt-Anders upp. Vår gedigna erfarenhet med över 40 år av flyttar ger oss en fördel på marknaden av hushållsnära tjänster. Här får ni kvalitet, glada miner och duktiga människor som vet vad de gör.

Flytt-Anders jobbar med kunder över hela landet och ser till att deras tillhörigheter hamnar i säkra händer och förflyttas tryggt. Vi har 12 flyttbilar som är optimala för den här sortens arbete och det finns garanterat en som får plats med både din flygel och din skivsamling.

Vi kan också hjälpa dig att bära ut det där pianot, organisera en flytt till ett annat land och magasinera sånt du inte behöver just nu. Även den tråkiga packningen hanterar vi enkelt; ställer upp med kartonger och packpapper och ser till att varenda tallrik och vinglas kommit fram hela och rena när du packar upp i ditt nya hem.

Vår flyttpersonal har kunskap om hur man bäst flyttar både stora och skrymmande prylar och mindre, mer ömtåliga. Visst handlar det om muskelkraft, men också om teknik och kännedom om både kroppen och kartongerna, för att få det bästa slutresultatet: En nöjd kund.

Skribent: Peter Kahrle
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings MS - Motorcykel och Snöskoter
Linköpings Motorstadion
58593 Linköping

Kontakt:
Tel: 013-362690
Fax: 013-362693
E-post: This is a mailto link

Se all info