Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev augusti 2010


Efter en sommar där föreningen stormobiliserade inför Winnerbäck-konserten 25/7 och allsången 1/8 så är vi nu tillbaka i det ordinarie seriespelet och rutinen.  Representationslaget har med tre segrar och 11-4 i målskillnad på de senaste fyra matcherna fått fast mark under fötterna och lämnat bottenstriden. Med fem matcher kvar att spela, sju poäng upp till kvalplats, en match mindre spelad än övriga och Torsås och SSG kvar att möta så är det nu tid att titta uppåt i tabellen.
Men min stora fotbollsupplevelse det här året är Team Södermöres 5-0 seger mot Växjö FF i Tvärskog i lördags. Stor rörlighet, spel efter marken, ett-tillslag, ny position, instick – allt fanns där. Inte en spark utan tanke, inga lycka-till-bollar mot ensamma forwards. Barca-spel nerplockat till damfotboll i div. 4-nivå! Växjö hade inte ett avslut på hela matchen! Fler borde gå och se damfotboll!
Även våra duktiga ungdomar har med lyckat resultat deltagit i cuper under sommaren, men mer om det finns beskrivet på andra sidor på vår hemsida!

 

Visionshelg på Ronneby Brunn 30-31 oktober


Visionsarbetet fortsätter nu med att aktiva i föreningen (ledare m.m.) bjuds till Ronneby brunn den 30-31 oktober för ett lunch-till-lunch-möte. Mer detaljerad kallelse skickas ut till ledare och övriga inbjudna via mail!
Tanken är att alla de tankar och idéer som samlats i visionsdokumentet då kommer att kokas ihop till en handlingsplan för 2011. Den nya fotbollsanläggningen med konstgräs och en eventuell ny sporthall blir ett av diskussionsämnena. Idag verkar det råda politisk samsyn vad gäller behovet av såväl konstgräs som ny sporthall i Ljungbyholm och efter valet är det dags att börja planera etappindelning tillsammans med kommunen. Planen är att konstgräset i etapp 1 ska vara på plats under hösten 2012!

 

Yoga och barngympan


Power Yogan började på nytt i söndags dvs den 29:e augusti. Tiden är nu ändrad till 18:00 och det stora intresset har gjort att vi inte annonserat verksamheten. Gruppen är redan full!
Barngymnastiken kör igång måndagen den 13:e september och ledare är liksom tidigare Tina Johansson och Ann-Sofie Gustafsson. 

 

Innebandysäsongen väntar


När fotbollen nu börjar närma se slutet på seriespelet (Ljungbyholms sista match är borta mot IFK Påryd den 25/9) så börjar upptrappningen inför innebandysäsongen. Den 9 oktober kl. 14:30 gör Ljungbyholms nystartade lag seriepremiär mot Kalmar Södra i D-hallen i Kalmar sporthall. Första hemmamatchen blir den 16/10 kl. 14:30 mot Mörbylånga GoIF i Trekantens sporthall, som är vår hemmaarena under säsongen. Vi hoppas naturligtvis på storpublik!

 

Årsfest 20 November (preliminärt)


Under många år har föreningens årsfest genomförts under senvintern/våren, men styrelsen har nu beslutat att den istället förläggs till hösten som en naturlig avslutning efter fotbollssäsongen. Preliminärt datum är onsdagen den 20:e november – sätt redan nu en bock i almanackan! Jim Rendahl och Marcus Pettersson är styrelsens utsedda att arbeta fram ett koncept så ni som har idéer kan gärna höra av er till någon av dem!

 

Säkerhetsbrickor


Just nu pågår försäljningen av förenings säkerhetsbrickor för fullt!
Skulle du tappa dina nycklar lägger upphittaren nycklarna i närmsta brevlåda och genom ett samarbete med Securitas skickas de sedan tillbaka till dig! Ett smidigt och enkelt sätt att få tillbaka förlorade nycklar! Brickan kostar 99:- och funktionen uppdateras varje år för ytterligare 79:-! Den passar dessutom i kundvagnar så nu slipper du springa och växla för att komma åt en vagn!
Försäljning av säkerhetsbrickor verkar f.ö. just nu vara högsta mode. De flesta av oss har blivit erbjudna ”gratis” Kalmar FF-brickor och ”utdelning/försäljning” av andra fabrikar har också pågått utanför Stinsen. Vad gäller FF-brickorna ska man vara medveten om att det kostar 10:-/månad att aktivera brickan. Vilket alltså gör den dyrare än LGoIF-brickan – som dessutom är snyggare.
Passa på att teckna dig för en bricka nu. Försäljningen pågår endast september månad ut!

 

Ha en fortsatt fin sensommar önskar

Janne

Uppdaterad: 05 SEP 2010 09:57 Skribent: Kristian Kandenäs

Handla på Telia och stöd

Ljungbyholms GoIF med upp till 350 kr

Telia

 Klicka på länken ovan och ange Klubbnummer: 260710

 

Ljungbyholms GoIF är certifierad för Säker & Trygg Förening.

Läs mer här eller på kommunens hemsida.

Postadress:
Ljungbyholms GOIF - Fotboll
Jan Martinsson, Semaforvägen 4
38830 Ljungbyholm

Besöksadress:
Fruskogsvallen, Perrongvägen
38830 Ljungbyholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info