Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev juli 2010


Under semestermånaden juli har vilstol och bad stått i fokus och när Sverige står still händer inte heller något vad gäller föreningens konstgräs- och övriga visionsarbete.

Det stora arbetet har istället varit att mobilisera inför Lars Winnerbäck-konserten den 25:e juli i Borgholm. Lars-Åke har redan via mail tackat alla de som bidrog till föreningens fantastiska insats under dagen. Som ordförande vill jag också passa på och tacka alla som under semestertider valde att ställa upp och bidra till att stärka föreningens ekonomi med en arbetsinsats under eller i anslutning till konserten. Flera deltog under flera arbetspass och de som i regn och storm, stark nog för att stänga av Ölandsbron, klängde 12 meter upp i byggställningarna för att hänga högtalare är värda all beundran. Ett speciellt tack ska också riktas till Jan-Åke och Magnus, och deras familjer, som fått lägga stora delar av sin semester för att mobilisera och få all logistik och organisation att fungera.


Att i en så relativt liten förening som LGOIF få 82 personer att ställa upp mitt under semestern är verkligen beundransvärt. LGOIF är verkligen en förening att vara stolt över! Dessutom hade åtminstone jag kul under kvällen, och det tror jag gäller för de flesta som deltog.


Nu mobiliserar vi för nästa arrangemang – Allsångskvällen på Fruskogsvallen på söndag, dvs den 1:a augusti kl. 18:00. Vi hoppas på bra väder och mycket folk. Vi som varit där de tidigare åren vet att det är ett mycket trevligt arrangemang och i år dessutom förstärkt med Anders Brandell. Det kan knappast bli annat än succé.


Missa inte heller nystarten av seriespelet. A-laget börjar hemma på Fruskogsvallen mot serieledande Hossmo fredagen den 6:e augusti kl. 19:00.

 
Ha en fortsatt fin sommar!

Janne

Uppdaterad: 30 JUL 2010 17:45 Skribent: Kristian Kandenäs

Handla på Telia och stöd

Ljungbyholms GoIF med upp till 350 kr

Telia

 Klicka på länken ovan och ange Klubbnummer: 260710

 

Ljungbyholms GoIF är certifierad för Säker & Trygg Förening.

Läs mer här eller på kommunens hemsida.

Postadress:
Ljungbyholms GOIF - Fotboll
Jan Martinsson, Semaforvägen 4
38830 Ljungbyholm

Besöksadress:
Fruskogsvallen, Perrongvägen
38830 Ljungbyholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info