Hoppa till sidans innehåll

Föreningsgemenskap när den är som bäst!

13 DEC 2015 17:56
Igår hade vi en mkt trevlig em tillsammans med laget + några fotbollsmammor. Jag har precis kommit tillbaka efter en 11 km löprunda och haft lite till att reflektera...
  • Skapad: 13 DEC 2015 17:56

Kika på bilden nedan!! Den skapades av tjejerna utan någon uppmaning eller uppgift från någon ledare! För mig symboliserar den vad allt handlar om. Den visar hur oerhört viktigt det är för tjejerna att få spela och umgås i ett lag!! 
Som föräldrar går vi mot tuffare utmaningar ju äldre tjejerna blir och jag vill att ni också reflekterar lite vad det innebär för just din dotter att få spela i underbara Lgoif F04/03. Ju längre vi kan behålla dem inom idrotten desto bättre förutsättningar får dem när de strax kommer upp i tonåren. Det är inte bara jag som tränare som kan påverka detta utan DU som förälder. Att få er engagerade kommer att vara en oerhört viktig del. Igår tog Malin (Almas mamma) och Maria (Issas mamma) ett fantastiskt initiativ och fixade så att tjejerna fick göra massa julgodis tillsammans, baka pepparkakor och göra annat julpyssel där det skapades julkort, ljusstakar osv. Så oerhört bra gjort och så oerhört uppskattat av tjejerna! 
Fundera lite över vad just du kan bidra med för att vi tillsammans ska skapa en miljlö runt fotbollen så att tjejerna fortsätter att spela många många år till.
/mvh Coach
Skribent: Jens Rosenqvist
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Ljungbyholms GOIF
Jan Martinsson, Semaforvägen 4
38830 Ljungbyholm

Besöksadress:
Fruskogsvallen, Perrongvägen
38830 Ljungbyholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info