Hoppa till sidans innehåll

Om Föreningen


Klicka på länkarna till vänster för att läsa mer om klubbens styrelse, röda tråd, aktiviteter mm eller läs mer nedan.

Nedanstående text går också att ladda ner som folder (gjord av Caroline Lindén på Mediaprogrammet, Lars Kaggskolan)

 

Logga

 

Ljungbyholms GoIF

"Så många som möjligt,

så länge som möjligt"

 

Varför ska du stödja vår förening?

Fotboll Huvudsyftet med att vara med i vår förening ska givetvis vara för att ha roligt men det för också med sig många andra positiva saker. Förutom den fysiska träningen och en meningsfull fritidssysselsättning leder idrottandet också till gemenskap och social fostran.
Ljungbyholms GoIF erbjuder idag fotboll, innebandy, barn- och seniorgymnastik och badminton. Vi arrangerar också varje år Himlaspelen, valborgsfirande, isbana och julgransförsäljning.

  

Alla är välkomna

Som lokal idrottsförening är vi en del av det sociala livet i Ljungbyholm. Vår förhoppning är att så många som möjligt av ortens invånare ska finna gemenskap och ha roligt i vår förening.
Vi har en vision om att kunna bredda vår verksamhet. Har Du en idé eller önskan om att prova något nytt? Om bara intresse och möjliga ledare finns så hjälper vi gärna till med utbildning och annat som krävs för att komma igång.
Oavsett om du är intresserad av de aktiviteter vi erbjuder eller ej så är du alltid välkommen i vår förening. Kanske vill du bara ta del av den sociala gemenskapen? Kanske vill du hjälpa till på något sätt men vet inte hur? I en ideell förening som vår har vi användning och glädje av allt stöd vi kan få. Ju större gryta vi har att ösa ur ju mer kan vi arrangera.

Glädje

 

En säker och trygg förening

Säker och Trygg

 

Under 2007 certifierade vi oss som ”En Säker & Trygg Förening”. Detta är en kvalitetsmärkning för barn- och ungdomsverksamhet i föreningslivet.
Målet är bättre hälsa, minskad skadefrekvens, ökad säkerhet och trygghet. Du ska känna att dina barn och ungdomar är i säkra händer i vår förening. Ledarna ska känna att de har rätt kunskap för att vara en säker och trygg ledare. En genomtänkt ledaretik och god ledarutbildning är viktigt.

 

 

Hör av dig, vi behöver dig!
Välkommen till Ljungbyholms GoIF!

 


Mail: This is a mailto link

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:01

 

Postadress:
Ljungbyholms GOIF
Jan Martinsson, Semaforvägen 4
38830 Ljungbyholm

Besöksadress:
Fruskogsvallen, Perrongvägen
38830 Ljungbyholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info