Hoppa till sidans innehåll

GDPR


När du blir medlem hos Gymmix Ljung/Ljungs GF lämnar du också några av dina personuppgifter till oss. Vi behöver dem bland annat för att ha kontroll över vår medlemslista, för att veta vilka som är våra medlemmar. Läs mer i vår Personuppgiftspolicy om vilka uppgifter vi behöver och varför, och hur vi behandlar dem.

Personuppgiftspolicy

Här i vår personuppgiftspolicy beskriver vi hur vi hanterar dina personuppgifter i Gymmix Ljung (där vi har vår verksamhet för vuxna) och Ljungs GF (där vi har vår verksamhet för barn). Syftet med denna personuppgiftepolicy är också att du ska få information om varför vi behöver dina personuppgifter och hur vi använder dem.

- Personuppgiftspolicyn avser de personuppgifter vi samlar in om dig i samband med att du blir medlem hos oss.

- Det är Gymmix Ljung/Ljungs GF med organisationsnr 854601-1910 som ansvarar för de personuppgifter du lämnar till oss

Vilka uppgifter samlar vi in och hur använder vi dem

När du blir medlem hos oss och går på våra träningspass så samlar vi in ditt namn, ditt personnr samt ett telefonnr till dig. Dessa uppgifter registrerar vi sedan i vårt medlemsregister som vi har via IdrottOnline, som är Riksidrottsförbundets sida för administration av idrottsföreningar av alla slag i Sverige. Vårt medlemsregister ligger sedan till grund för att vi ska kunna få bidrag från Gymnastikförbundet för vår verksamhet, att vi ska kunna betala vår föreningsavgift till dem, att du ska ingå i föreningens försäkring etc.

Vi samlar in dina uppgifter via de närvarolistor vi har på de pass du deltar på. När du deltar på våra pass och blir medlem hos oss godkänner du att vi samlar in dessa uppgifter från dig.

Du kan när som helst kontakta oss för att få information om vilka aktuella uppgifter vi har om dig.

Vi sparar endast dina uppgifter under tiden du väljer att vara medlem hos oss. Vi uppdaterar våra medlemslistor efter varje terminsstart. Väljer du att inte fortsätta att vara medlem så finns du inte kvar i vår medlemslista nästkommande år.

Vi lämnar inte dina personuppgifter vidare till tredje part. Vi samlar heller inte in personuppgifter av sk känslig art (religion, politisk åsikt, sexuell läggning, hälsotillstånd). Vi säljer inte dina personuppgifter vidare.

Vi använder oss av sociala medier i informations- och marknadsföringssyfte, vi har i dagsläget en sida på Facebook. Du kan alltid välja om du vill synas i samband med marknadsföring på vår facebooksida, vi lägger ej ut bild eller andra personuppgifter utan samtycke.

Uppdaterad: 28 AUG 2018 13:43 Skribent: Elisabeth Mellåker
E-post: Adressen Gömd

Hallå där!

Har du något som du vill framföra till föreningen?
Prata gärna med någon av ledarna på passen eller med någon ur styrelsen.
Du kan även skicka ett meddelande via Facebook!
 

Vi är alltid i behov av ledare/instruktörer!

Är DU instresserad? Hör av dig till:
Marie: 0702-38 48 50 eller This is a mailto link eller
Karin: 0708-18 38 32 eller This is a mailto link

FB

Följ oss på Facebook "Gymmix Ljung" och barngrupperna "Ljungs GF barngrupper".

Swish

123 055 39 82 

Gymmix med undertext blå blå_rbg

Postadress:
Ljungs GF - Gymnastik
Marie Haraldsson, Källeryd Tallyckan
52493 Herrljunga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: haraldssonmarie@teli...

Se all info