Hoppa till sidans innehåll

Utskott


Fastighet och underhåll - Vakant

Fastighet ansvarar för klubbhuset, genomför reparationer av skador, vårdar och reparera klubbens övriga material, t.ex. takräcke, släp och brygga. Organiserar höst och vårstädning.

Material - Vakant

Ansvarar för underhållet av klubbens kanoter och motorbåtsmotorer, organiserar kanotförvaringen m.m.

Tävling och transport - Johan Tyrebrant

Tävling- och transportutskottet ansvarar för uppgifter som har med tävlingsarrangemangen att göra, anslår tävlingsinbjudningar, skickar anmälningarna till tävlingarna, ser till att transporterna till tävlingarna fungerar etc. Kontakta Håkan om Du är osäker på hur tävlingar fungerar? Maila till This is a mailto link

Träning - Per-Olof Pålsson

Träningsutskottet ansvarar för att man har tillgång till kunniga tränare som kan planera och leda träningsaktiviteter både under sommar- och vinterträningen. Man ansvarar också för att kanotskolan kan genomföras, organiserar träningsläger och tar ut vilka som ska representera klubben i olika tävlingar etc. Funderar Du på hur klubben bedriver sin träning är Du välkommen att kontakta Per-Olof 072-974 65 00.  

Sponsring och Bidrag - Emil Pennsäter

Ansvarar för att söka nya sponsorer och bidrag från stiftelser. Även ansvar för att de befintliga sponsorerna och bidragsgivarna är nöjda med vad klubben ger dem tillbaka i form av reklam och event m.m.  

Trivsel - Helena Larson

För vidare föräldraföreningens anda i styrelsen.

Media/PR - Per Lagerstam

Skickar pressmeddelande till media, för att få dem bevaka/skriva om Löddekanotisternas verksamhet och tävlingsresultat. 

Uppdaterad: 22 MAR 2018 19:43

 

Postadress:
Lödde KK - Kanot
Backavägen, Box 69
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info