Hoppa till sidans innehåll

Diverse regler/föreskrifter


Regler för körersättning till tävling

Körersättning utgår med 18,50 kr/mil, endast till den person som drar klubbsläpet till en av LÖKK styrelse sanktionerad tävling (De flesta regattor, SUC, SM m.fl. tävlingar).

Alltså; om klubbsläpet inte går till en tävling utgår ingen milersättning till någon som kör till denna tävling. Detta är beslutat på ordinarie styrelsemöte, måndagen den 14 maj 2012. Detta kommer att minska kostnaderna för klubben och minska arbetsbördan för vår redan hårt belastade kassör.

Styrelsen rekommenderar vidare att en aktiv som åker med en annan person betalar 18,50 kr/mil/antal aktiva. Om det är tre aktiva och en chaufför i en bil så betalar alltså varje aktiv 18,50 kr/mil/3 = Drygt 6,16 kr/mil/aktiv.

 

Regler för tilldelning av kanotplats

Man har inte rätt till en viss plats i kanotgaraget. Styrelsen förbehåller sig rätten att gruppera kanoterna fritt. Kanoten kan bli flyttad av styrelsen inom kanotgaraget utan att den aktive behöver informeras. Det kommer dock att finnas uppdaterade namnskyltar om vart man kan finna sin kanot, där står också av vem och när flytten har genomförts. Principen är att de kanoter som används oftast kommer att flyttas till de mest tillgängliga platserna. Om man inte använder sin kanot så ofta kommer den eventuellt att flyttas till en annan plats inom kanotgaraget. Varje kanot ska ha en namnskylt (liten namnlapp) med telefonnummer på ovansidan av kanotens akter, det är kanotägaren som ansvarar för att namnlappen finns på kanoten.

 

Trivselregler för klubbhuset

Man får ha kul på klubben! Men, tillsammans förvaltar vi klubbhuset och ansvarar för att det ska vara rent och trivsamt. Genom att följa trivselreglerna kan såväl gammal som ung bidra till den goda gemenskapen i vår klubb genom att tänka på nedan:

 • Man får inte ta med kompisar till klubben för att enbart titta på TV, spela spel eller umgås. Endast medlemmar är välkomna i klubbhuset.
  • Självklart är kompisar välkomna att komma ner och prova på att paddla kanot men planera med tränaren först.
  • Det är förbjudet att sova på klubben utan styrelsens tillåtelse

 

 • Städa efter dig och andra (diska upp efter dig, kasta ev skräp m.m.)
  • Lås dörrar och balkong
   • Till klubb huset 
   • Till kanoterna då ni är ute och paddlar  samt då ni åker ifrån klubben
   • Plocka undan ev drickaflaskor, skräp, ev kvarglömda kläder utanför huset och i huset
 • Töm alla soppåsarna på klubben då de är fulla, soptunnan finns på parkeringen.
 • Om det finns gammal mat i kylen, släng den!
 • Spela gärna spel och annat men ställ undan det efter dig.

Saknas det städutrustning, något är trasigt (glödlampor, trasiga kranar mm) så sätt en lapp på anslagstavlan så försöker vi göra något det så fort som möjligt. Man kan också byta glödlampan eller lysröret själv och lämna kvittot på detsamma tillsammans med kontoinnehavare, clearing nummer och kontonummer dit man önskar få pengarna utbetalda till vår kassör.

 

Med hopp om ett rent och trevligt klubbhus!

 

Bilparkering

Cyklar har företräde på parkeringen närmst klubbhuset vid cykelställen, men även längs med häcken mot ån, söder om cykelställen. Vänligen parkera inte bilar alls längs häcken eller ner mot kanotställen. Man måste kunna gå här och det ska vara lätt att parkera med sin cykel.

Bilar kan i första hand ställa sig i väster på grusparkeringen. Om där inte finns plats kan man parkera på asfaltsparkeringen ovanför grusvägen och sedan promenera sista biten ner till klubben.

 

/Styrelsen 

Uppdaterad: 22 MAR 2018 19:43

 

Postadress:
Lödde KK - Kanot
Backavägen, Box 69
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info