Hoppa till sidans innehåll

Avgifterna för 2019 ska vara betalda senast den 31 mars.

25 MAR 2019 14:00
  • Skapad: 25 MAR 2019 14:00

Avgiftstyp kr/år
Aktiv medlem 1000
Familjeavgift 2200
Stödmedlem 200
Kanothyra, upp till och med 30 år 600
Kanothyra, över 30 år 850
Kanotplatshyra1, upp till och med 30 år 300
Kanotplatshyra1, över 30 år 500
 

NÄR SKA MAN BETALA?   

Medlemsavgiften för de som varit medlemmar eller gått kanotskolan under föregående år och vill fortsätta ytterligare ett år ska vara betald senast den 31 mars under det nya året. Nya medlemmar som tillkommer under året betalar sin medlemsavgift omgående när de börjar.

MEDLEMSKAP   

För att vara med i klubbens aktiviteter och utnyttja klubblokalen krävs ett aktivt medlemskap eller familjemedlemskap, detta medlemskap är också en förutsättning för att man ska kunna kvittera ut en nyckel till klubben. Normalt sett ska man dock ha varit medlem i klubben minst ett år innan man kan få egen nyckel, detta för att vi ska hinna lära känna dig först. Familjemedlemskap gäller för barn upp till max 25 år, som är folkbokförda på samma adress som sin förälder.

Stödmedlemskap kan till exempel vara en förälder som inte själv tränar men ändå vill stödja klubben, en mor- eller farförälder som vill stödja klubben. Vi har även ett antal personer som förvarar sina kajaker hemma men som använder kanotklubbens brygga för isättning av sin kanot, för detta gäller också stödmedlemskap.

För att vara styrelseledamot eller styrelsesuppleant måste man vara aktiv-, familje- eller stödmedlem.

För att ha rösträtt på årsmötet gäller det också att man måste vara aktiv-, familje- eller stödmedlem, därutöver måste man vara över 15 år.

KANOTHYRA   

Om man inte har en egen kanot och istället hyr kanot av kanotklubben betalar man kanothyra utöver aktivt medlemskap eller familjemedlemskap. Om man betalar kanothyra får man lov att använda klubbens kanoter för egen del, med det kravet att man endast paddlar på Lödde Å. Man får inte ta med våra gemensamma kanoter från klubben till annat paddelvatten förutom vid tävlingar (ej maratontävlingar eller andra tävlingar med lyft där klubbkanoterna riskerar stor skada). Om kanoten går sönder när man använder den är man skyldig att meddela styrelsen omgående.

BANKGIRO 693-7437

Betala till klubbens Bankgiro 693-7437. Kom ihåg att ange namn och fullständigt personnummer på alla familjemedlemmarna, adress, e-post adress för informationsutskick och telefonnummer, samt det antal kanot­platser/hyror ni önskar.

FRISKVÅRDSBIDRAG

Om du via ditt företag har friskvårdsbidrag så kan Lödde Kanotklubb skriva intyg för friskvårdsbidrag. Vill du ha friskvårdskvitto så skickar du ett mail till This is a mailto link att du vill ha friskvårdskvitto tills vidare. Sedan skickas dessa intyg ut av vår kassör till e-mailadressen du angett 1 gång om året (maj/juni). Hör av dig till klubbmailen om du betalat i tid (innan siste mars) och inte fått ditt friskvårdskvitto innan den siste juni.

ANVÄNDNING AV PERSONUPPGIFTERNA

Personnumret används för medlemsredovisning till Svenska Kanotförbundet via IdrottOnline och för närvarorapportering till LOK stöd/kommunala bidrag. Personnumret lämnas inte ut till någon utomstående. Varje år får Lödde Kanotklubb bidrag från Kävlinge Kommun, Svenska Kanotförbundet och Riksidrottsförbundet på drygt 100 000 kr, för i huvudsak vår ungdomsverksamhet genom att vi "kryssar" i närvarorapporteringen när våra aktiva tränar. Att vi rapporterar alla våra medlemmar med personnummer är en förutsättning för att klubben ska kunna få dessa bidrag. Det är alltså en förutsättning att alla uppger sina fullständiga personnummer.

FRÅGOR?    

Har du några fler frågor angående kostnader eller kanske bara vill veta vilket av medlemskapsalternativen som passar dig bäst, skicka ett e-mail till This is a mailto link

HAVSKAJAKPLATS?

1 För närvarande finns inga tillgängliga havskajakplatser /2019-03-25. Vill du hyra kanotplats till sin havskajak så kan du skicka en intresseanmälan till This is a mailto link men dessvärre är de flesta av alla dessa större platser oftast upptagna. Man måste betala för aktiv medlem eller familjemedlemskap för att få hyra kanotplats.

 

Skribent: Emil Pennsäter
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Lödde KK - Kanot
Backavägen, Box 69
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info