Hoppa till sidans innehåll

Brygglyft 20/11 och Höststädning 27/11 - nu med starttider!

17 NOV 2021 11:08
Vi syns kl 08:30!
  • Uppdaterad: 17 NOV 2021 11:08

Nu har vi fått besked om tider, och passande nog är det i samband med att Framsteget och Maxi samlas, dvs 08:30 på klubben. För er som inte samkör barn till Söderåsen, ser vi framemot er hjälp att styra bryggsektionerna på plats.

Brygglyft 20/11

Då det är oerhört populärt med våra höststädningar och brygglyft ser vi ingen annan väg ut än att dela på dem den här hösten...

Skämt åsido så har Linus på Möllegården signalerat att han kan hjälpa till med att lyfta bryggan nu på lördag 20/11. Exakt tid har vi ännu inte besked om, men för er som inte springer på Söderåsen ser vi gärna att ni dyker upp och hjälper till. Gummistövlar, oömma kläder och arbetshandskar på, så är det gjort på nolltid.

Tag gärna med er lite längre rep då vi behöver binda fast bryggdelarna för att kunna "styra" dem in på land och även när hjullastaren lyfter dem.

Höststädning 27/11

Favorit i repris, dvs tag tillfället i akt att hjälpa till när ni ändå lämnar av barn och ungdomar för paddling. Vi samlas strax innan 09:00 för krattning och annan "vuxenträning". Tag gärna med er "egen träningsutrustning" så som krattor, spadar och diverse verktyg så hjälps vi alla åt att få klubben i form!

Dagen då vi rensar upp på klubben, både ute och inne. Vanligtvis gör vi detta i samband med ordinarie träning, så när du ändå lämnar barnen, ta med dig gummistövlarna så hjälps vi åt att fixa sånt som behövs...

Skribent: Jonas Gersbo
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Lödde KK - Kanot
Backavägen, Box 69
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info