Hoppa till sidans innehåll

Lödde Kanotklubbs tillgångar och talanger!

17 APR 2021 10:46
Tillhör du någon av grupperna ovan? Hör av dig till oss...
  • Skapad: 17 APR 2021 10:46

Lödde Kanotklubbs tillgångar och talanger!

Tillhör du någon av grupperna ovan? Kanske känner du inte så men alla sitter vi på någon form av tillgång, det handlar bara om att locka fram den. Detta gäller även talang. Tänk, det är precis det dina barn eller barnbarn gör varje dag nere på klubben, använder sina tillgångar och nyttjar sina talanger tillsammans med sina kamrater och tränare. 
Lödde Kanotklubb är nu ute efter fler "tillgångar och talanger" och det är där JUST DU kommer in. Kanske vet du hur man driver en spik genom en planka eller vet hur en pensel skall dras? Är du kanske intresserad av båtar och hur dessa fungerar? Hade du kanske en passion för en idrott som du utövade när du var lite yngre?
Som du säkert redan förstår så är vi ute efter just din "tillgång och talang" och vill härmed bjuda in dig till en Corona-säker fikastund i det gröna under pågående städdag för att höra just om din "tillgång och talang". Har du svårt för att komma till klubben, gör då så istället att du skriver till vår klubbmail och berättar om vad du känner att du eller någon nära dig kan visa upp i form av "tillgång och talang".

E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Lödde KK - Kanot
Backavägen, Box 69
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info