Hoppa till sidans innehåll

Vilken besättning vi har!

28 SEP 2020 14:27
En kort resumé från läktaren på Besättningsregattan.
  • Skapad: 28 SEP 2020 14:27

Årets sista tävling och tillika Besättningsregattan 2020 är över.

 

I fredags var det mer vatten på vägarna upp till Katrineholm än i Lödde å, och helgen såg ut att bjuda på detsamma. Väl på plats visade det sig att vi hade tur med vädret men mindre tur med paddlandet... för såna här resultat får man genom hård träning och talang, inte tur!

 

Samtliga aktiva har presterat över förväntan och bjudit på högklassig underhållning för oss på läktarna.

Ett tag var det så spännande att läktarna fick stängas av... men i kanotvärlden är vi vana att använda tejp till det mesta, och även läktaren blev Coronasäkrad.

 

...sen fick vi alla se hur långt man kan komma med erfarenhet (och en underliggande fysik som inte går av för hackor). Johanna Johansson som skulle ställt upp i D22 var dessvärre sjuk och istället fick Annika Nilsson hoppa in och ”åka med Julia Lagerstam” som hon själv beskrev det. Vilken åktur det blev! 23 år sen sist, men likväl blev det både silver- (K2 500m) och brons-medalj (K2 1000m). Vi fick alla också se att tävlingsnerver är något vi alla har och att det inte är något exklusivt för våra yngre förmågor. 

Ja, främst nerverna hos oss i publiken då, för våra tävlande verkar ta allt med ro, allt från att hitta sin paddel några minuter innan start till att faktiskt veta när man startar! Om det är något jag personligen tar med mig så är det att ungdomarna må ha svårt att styra upp en väska med kläder, men samtidigt inte har några problem att styra både startfält, kajak och nerver, samtidigt som man man som klubb dominerar på vattnet och har oerhört kul tillsammans även på land!

 

Njut av bilderna Per Lagerstam tagit så ser vi framemot nästa års säsong då vi hoppas på mer framgångar och ännu mer paddelglädje tillsammans!


E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Lödde KK - Kanot
Backavägen, Box 69
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info