Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den internationella kanotslalomsäsongen är igång för landslaget i och med uttagningsgrundande tävlingar i Franska Pau, där Isak Öhrström och Fredrik Wahlén tog sig till semifinal.
 
Landslagskanotister! Senast den 2 maj ska ansökningar till Elitidrottsstipendiet vara inskickade. Gäller dig som kombinerar din elitsatsning med postgymnasiala studier.
 
I samband med lördagens årsmöte tillkännagavs pristagarna till tre fina utmärkelser; Årets Ledare, Årets Kanotist och Årets Talang
 

SKF:s Årsmöte 2019

(2019-03-24 23:29)
SKF:s Årsmöte gick av stapeln i Stockholm i lördags. RF/SISU:s ordförande Björn Eriksson ledde skickligt mötet genom den satta dagordningen.
 
Inför 2019 års internationella säsong har Internationella Kanotförbundet gjort det obligatoriskt att genomföra deras webbaserade antidopingutbildning.
 
SKF har blivit beviljade pengar från RF för att under året bedriva ett projekt med fokus på att visa upp och inkludera nyanlända i vår kanotverksamhet.
 
Flera landslagskanotister i Sprint och Maraton befinner sig sedan ett antal veckor tillbaka på plats i Florida. Hård och bra träning utgör grunden i noggranna förberedelser inför säsongen 2019, en spännande sådan!
 
En grenöverskridande "Uppförandekod" har antagits gällande landslagsverksamhet inom Svenska Kanotförbundet.
 
Herrlandslaget i kanotpolo fick i helgen en drömstart på säsongen 2019 när de vann en jämn turnering i Rom!
 
Har ni behov av nya bryggor, ny följe/säkerhetsbåt, kanske planer på en helt ny aktivitetsyta, renovera er anläggning eller liknande? Då finnas "Anläggningsstödet" med möjlighet till bidrag för anläggningar och idrottsmiljöer!
 
16 st nationella Sprint- och Maratontävlingar har sin plats i 2019 års tävlingsprogram för Slätvatten, därutöver tillkommer mindre regionala tävlingar. Med andra ord - det finns gott om tillfällen att utmana och utmanas på tävlingsbanan!
 
Ni som ännu inte har skickat in er LOK-stödsansökan för andra halvan av 2018 - den 25 februari är sista datum!
 
Via Idrottslyftet har klubben möjlighet att söka bidrag för att göra satsningar inom fyra olika inriktningar. Ansök om medel senast den 25 februari!
 
Helene Ripa, Åsa Eklund och Anna Bjerkefors var alla nominerade till olika kategorier när Svenska Parasportgalan avgjordes igår. Det blev dock inget pris detta år men vi gläds över nomineringarna som det finns all anledning att vara stolta över!
 
Inför 2019 får Svenska Kanotförbundet en dryg miljon kr från Svenskt Friluftsliv för att fortsätta utveckla verksamheten genom tre olika satsningar.
 

 

Postadress:
Lödde KK - Kanot
Backavägen, Box 69
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: loddekanot@gmail.com

Se all info