Hoppa till sidans innehåll

Idrottslyftet -beviljade medel!

15 APR 2015 22:10
Klubben har blivit beviljat medel ur Idrottslyftet för nyinvestering i barn K4:a samt "lyx på lördagsträningarna".
  • Skapad: 15 APR 2015 22:10

MK4-Dohlpin

Med hjälp av Idrottslyftet kommer vi nu att kunna fortsätta vår satsning på nya kanoter. Denna gång blir det en ny K4:a. 

Idag har klubben endast barn K4 av märket Neumann från tidigt 90-tal. Barnen kan inte paddla dessa själva ty deras armhålor hamnar i sargen.
Syfte med K4 inköpet är att våra barn ska ges förutsättningar för att på ett tidigt stadie lära sig besättningspaddling. 
LÖKK har en stolt tradition av ungdoms/junior besättningspaddling vilket SM-resultaten visar. Den glädje och känsla av att uträtta gemensamt lagarbete vill vi sprida ner i vår yngsta grupp.LÖKK bedriver alltid besättningspaddling om torsdagar. Det vore toppen om alla klubbens grupper kan paddla K4 på ån och inte bara "de stora".

"Lyx på lördagsträningarna"

Under utesäsongen då paddling är vår huvudsakliga träningsaktivitet har vi tidigare år med mycket gott resultat avslutat våra lördags träningar med gemensam matlagning och läxhjälp för de ungdomar som önskat hjälp med eller vill göra sina läxor under trevliga och gemensamma former.
Vårt koncept har varit mycket omtyckt och våra träningar har haft en hög närvaro under dessa tillfällen. Vi är nu beviljade en slant för att kunna fortsätta med detta.
Skribent: Annika Nilsson

 

Postadress:
Lödde KK - Kanot
Backavägen, Box 69
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info