Hoppa till sidans innehåll

Läger


Allmänt

Klubben ordnar under försäsongen att antal läger för att "samla trupperna" och komma igång med träningen. Vanligtvis arrangeras påskläger som hålls i klubbens lokaler samt ett längre sommarläger som ibland förläggs i Örkelljunga (Strandhem). Vissa år har klubben ordnat ett så kallat varmortsläger på sydliga breddgrader (över påsken).

På denna sida ute till vänster hittar Du all information/inbjudan om klubbens återkommande läger. Lägren finns äver inlagda i vår Kalender. Alla medlemmar är välkomna!

I kanotsverige finns det ytterligare träningsläger vi rekommenderar för våra aktiva.

Skånes Kanotförbund brukar arrangera ett breddläger för barn och ungdomar, antingen på våren eller sensommaren. 

Påsk- och Höstlägret

Påsk- och Höstlägret brukar hållas i klubbens lokaler under tre dagar i samband med påsk- och höstlovet. Övernattning (frivilligt) sker på klubben. Du behöver träningskläder, sovsäck, liggunderlag etc.

Sommarlägret

Kanotister i alla åldrar samlas med en veckas läger, ibland i Strandhems lokaler vid Hjälmsjön i Örkelljunga. Träning sker ett par, tre gånger varje dag. Föräldrar och andra intresserade är välkomna på besök en kväll i veckan för att se hur kanotisterna har det och kanske få lite kaffe och något grillat.

Varmortsläger

Flera gånger under 90-talet har klubben haft sitt läger under påsken i Italienska Sabáudia. Under 00-talet provade vi Nelo center i Portugal. Vid andra tillfällen har aktiva från vår klubb kunnat följa med andra klubbars resor söderut (KanotSyd var på Mallorca 2014). Information om sådana läger brukar komma under vintern och tidig vår. Titta här på hemsidan och på kanot.com samt hör med din tränare om du är intresserad av att komma igång med en tidig träning inför säsongen.

Uppdaterad: 11 JUL 2018 12:55 Skribent: Annika Nilsson

 

Postadress:
Lödde KK - Kanot
Backavägen, Box 69
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info