Hoppa till sidans innehåll

Sthlm & Flat Water Camp!


Om STHLM Sprint Camp

I höst anordnas STHLM Sprint Camp för ungdomar i åldrarna 9-22 år! Det finns alltså även en grupp för dig som är nybliven senior eller äldre junior och vill träna tillsammans med andra i din ålder.
Ledare är dubbla VM-medaljören Petter Menning och Sveriges främsta k2-sprinter, U23-guldmedaljören Erik Svensson. Petter och Erik är Sveriges mest framgångsrika kanotister de senaste året och på STHLM Sprint Camp vill de ge tillbaka till idrotten som gett dem så mycket genom att dela med sig av sina stora kunskaper och framför allt av den glädje som fått dem att fortsätta upp till den absoluta världseliten.

Petter
På lägret kommer du, förutom att träna hårt, få lära dig mer om paddelteknik, kost och träning. Dessutom får du träffa flera personer som hjälp Petter och Erik mot toppen, plus en svensk OS-idrottare från en annan idrott. VI vill hjälpa dig med allt du behöver för att bli en riktigt bra sprintkanotist!
STHLM Sprint Camp är en unik chans för dig att få hjälp direkt av Sveriges bästa kanotister, få nya kompisar, tekniktips och motivation att träna hela vintern.

Läs mer på hemsidan här: https://sthlmsprintcamp.wordpress.com/ eller deras Facebook sida: https://www.facebook.com/sthlmsprintcamp/timeline

Om Flat Water Summer Camp

Sedan 2008 har BoIS tillsammans med ungdomsledare från hela Sverige, engagerat kanotungdomar i detta sommarläger. Ofta i samband med egen nationell regatta före lägret, samt Dalsland Kanot Maraton+, direkt efter. Samarbetet med DKM+ har genom alla år varit mycket positivt och givande. 
Flatwater
Lägret är ett lite annorlunda breddläger för alla kanotister i åldrarna 6 - 16 år. Veckan innehåller inga traditionella träningspass, utan dagarna består av olika äventyr och utmaningar på vattnet, stränderna, i skogarna och uppe i bergen.

flatwater3

Läs mer om lägret här: https://www1.idrottonline.se/BengtsforsBOIS-Kanot/FlatwaterSummerCamp/ eller deras Facebook sida: https://www.facebook.com/groups/132866810089468/?fref=ts

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:09 Skribent: Annika Nilsson

 

Postadress:
Lödde KK - Kanot
Backavägen, Box 69
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info