Hoppa till sidans innehåll

Onsdagsrajs -Vår klubbtävling


Anmälan på plats, före kl 17:45. Start kl 18:00 på klubben.

10ggr med Start onsdag den 15/6 och Finalavslutning onsdag den 31/8.
Uppehåll vecka 26 och vecka 28, onsdag den 29/6 och 13/7, pga Läger och SM-tävlingar.

Välkomna gammal som ung, aktiva och föräldrar. Alla medlemmar i klubben kan ställa upp i onsdagsrajset! Ett handikappsystem gör att den som förbättrar sin tid mest vid tävlingen vinner loppet. Därför brukar de som nyss gått i kanotskolan och de som inte paddlat så länge placera sig högt upp i resultatlistorna. 

Onsdagsrajset är perfekt för att lära sig grunderna inom kanotracing och vi rekommenderar framförallt alla nybörjare att vara med, så har man gått kanotskolan eller lärt sig paddla 2021 eller 2022 är detta det perfekta loppet. 

Observera att vi inte har några specifika tränare som håller i detta utan alla föräldrar får hjälpa alla barn att komma till rätta, om ni är osäkra, fråga någon som ser mer erfaren ut, så får vi det till att flyta på bra. Var ute i god tid! Lämna inte bara av ert barn utan att tillse att de får hjälp, har ni inte möjlighet att närvara så kan ni ju låta en annan förälder hjälpa ert barn att komma till rätta. Detta brukar inte vara något problem men vi vill bara förtydliga att vi vill att ni som föräldrar engagerar er och hjälper till nere på klubben. Om vi hjälps åt kommer det som sagt förhoppningsvis att flyta på smidigt.

Alla bjuds på fika efter loppet. Alla hjälps åt att baka och bjuda på fika, skriv upp er på fikalistan på dörren till klubbhuset. Gå gärna ihop två familjer åt gången. Varje deltagande familj bakar en gång per säsong. Du som är ny i klubben (aktiv eller förälder) - Onsdagsrajset med tillhörande fika är rätt tillfälle att insupa klubbandan, få tips och information om klubben, tävlingar etc. Tveka inte att själv stå för fikat en onsdagkväll. Kom också med nya ideér och förslag på aktiviteter.
Onsdagsrajs

Alla duktiga deltagare fick pris på onsdagsracet den 26 juli 2014!

Vi har även prisutdelning där målet är att alla ska få ett pris. Men det beror på hur mycket som skänks. Har ni priser att bidra med från t.ex. era arbetsgivare, företag eller annat, tar vi tacksamt emot det! Termosar, godis, reklamprodukter, kläder, och massor av annat smått och gott har bidragen tidigare år bestått utav. Allt är välkommet! Kontakta någon i styrelsen eller någon erfaren förälder om ni vill skänka.

Kläder efter väder!

Varmt välkomna!

Uppdaterad: 11 JUL 2018 13:06 Skribent: Annika Nilsson

 

Postadress:
Lödde KK - Kanot
Backavägen, Box 69
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info