Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Egna nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Egna nyheter


Grattis, Daniel Wallberg!

Daniel W

Vi grattar Daniel Wallberg till platsen på Skyttegymnasiet i Strömsund!

Lycka till!

 

 

Distriktsfinal Skyttiaden 14/1 2012

 

L13

Det går fortfarande framåt för våra Loosskyttar.

I helgens Distriktsfinal i Skyttiaden, Forsa, blev det många fina resultat.

I klass L13 skjöt Tobias Wexell full pott, 400 p, vilket räckte till en fin andraplats efter marginalräkning mot Nils Holmkvist, Forsa.  "Nykomlingen" Fanny Storm, gjorde mycket bra ifrån sig på sin första stora tävling med 390p.

I klass L17 blev vår Daniel Wallberg besegrad av Joar Karlsson, Söderala. Daniel Eriksson, Loos,  kom på en 6:e plats.

I klass L15 rem tog Loos hem 1:a o 3:e platsen, genom Rasmus Barrsten, 397p o Victor Isaksson 393p.

Dessa fyra kvalificerade sig till CVX i Ludvika 21  jan. och till regionsfinalen i Eskilstuna den 4 feb.

I klass L13 I klassen L11 slog Edwin Barrsten till med 377p vilket räckte till en fin 7:e plats. Loos hade också med 2 "nykomlingar". Felicia Andersson 348p och Pontus Storm, 316p. 3 skyttar som har framtiden för sig! Bra gjort!

L15R L17 

 

Los skyttar samlade medaljer i skol-SM

 

De åkte längst, de kom först (nästan), de sköt mest, de åkte hem sist, de vann mest. Fyra killar från Los skola dominerade klass 15 i skol-SM i skytte som avgjordes i Kristianstad i slutet av september.

I klass 15 var det fyra skyttar från Los i Hälsingland som vann i princip allt de ställde upp i. I GL15 ledde Tobias Wexell, Los Skola, på 199 men i finalen sköt skolkamraten Victor Isaksson maximala 100 poäng och vann på totala 296 poäng, före skåningen Oscar Klemmedsson. På tredjeplats kom en startspurtande Rasmus Barrsten (som också kom från Los). De fina resultaten inspirerade Daniel Wallberg som sköt 196 poäng i KL15 plus 99 i finalen. Därmed tog han hem det andra raka guldet för Los den första dagen. Los kunde också lägga till två segrar i lagtävlingarna. Full pott efter dag ett alltså för Los skola.

 

Fältskjutningarna avgjordes på Rinkaby skjutfält, som tidigare under sommaren hade varit värd för världens största scoutläger med 40 000 deltagare. Nu var det en liten men tapper skara fältskyttar som mötte ett fält i tät dimma, vilket gjorde att speciellt gevärsskyttarna fick en mycket lång och dryg dag på fältet. Rasmus Barrsten, Los, sköt maximala 36 träff på den träffvänliga fältrundan och vann GF15 före kompisen Daniel Wallberg medan arrangörsföreningens Marcus Johansson, Wendesgymnasiset, vann GF17 på 35 träff.

På måndagen åkte fyra killar från Los hem igen. Med fyra lagguld och tre individuella guld i bagaget, skrattade de nog alla 80 milen hem.

Ur: Svensk skyttesport text: Per Klemmedsson I foto: Sven Olsson

skolsm DW          skolsm Ras      skolsm v o r

 

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Loos Skytteförening - Skyttesport
Daniel Wallberg, Norrbyvägen 69
82770 Los

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: loosskf@gmail.com

Se all info