Hoppa till sidans innehåll

Provlektion - Prova på


Vill du ge bort en annorlunda present eller vill du kanske ha en rolig upplevelse själv? 
Då är en provlektion med vårt självstartande motorsegelflygplan SF-25C eller vårt segelflygplan Janus CM vad du behöver. 

 

ProvlektionEn provlektion i vårat segelflygplan Janus CM

 

Provlektionerna utförs normalt i april till september.

Det finns fyra olika alternativ: 

 1) Tidbokad provlektion med motorsegelflygplan SF-25C. 
 2) Tidbokad provlektion med segelflygplan Janus CM 
 3) Ej tidbokad provlektion med motorsegelflygplan SF-25C. 
 4) Ej tidbokad provlektion med segelflygplan Janus CM.  
 
För alternativ 1) gäller att du i förväg har bokat en tid för en provlektion. När ni kommer upp till flygfältet står flygplanet till ert förfogande. Du flyger tillsammans med en erfaren lärare eller instruktör. Priset för en provlektion med motorsegelflygplan SF-25C är 1700 kronor och varje flygning är ungefär 30 minuter lång. 
 
För alternativ 2) gäller att du i förväg har bokat en tid för en provlektion. När ni kommer upp till flygfältet står flygplanet till ert förfogande. Du flyger tillsammans med en erfaren lärare eller instruktör. Priset för en provlektion med segelflygplan Janus CM är 2200 kronor och varje flygning är ungefär 30 minuter lång. 
 
För alternativ 3) gäller att ni kommer upp till flygfältet utan att ha bokat en tid för provlektionen, och den utförs i mån av tillgång på flygplan och lärare eller instruktör. Priset är 500 kronor för en start med motorsegelflygplan SF-25C och flygningen är ungefär 15 minuter lång. 
 
För alternativ 4) gäller att ni kommer upp till flygfältet utan att ha bokat en tid för provlektionen, och den utförs i mån av tillgång på flygplan och lärare eller instruktör. Priset är 700 kronor för en start med segelflygplan Janus CM och flygningen är ungefär 15 minuter lång.

glider1 

Trevlig flygning! 

 
Vill Du boka en flygning eller köpa presentkort, kontakta Stefan Enberg, telefon 070 - 328 17 27, eller använd formuläret genom att klicka här >>

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:58

lavader


facebook


flygplansbokning


NOTAM


rstonline


Termikprognos

termik


Webkamera Ludvika

Webkamera
Websites Hits

Postadress:
Ludvika SFK - Flygsport
Tallstigen 10
77140 Ludvika

Kontakt:
Tel: 0703281727
E-post: This is a mailto link...

Se all info