Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

28 APR 2014 19:49
Vårmarknaden arrangeras i år den 23-25 maj nere vid Väsmans strand. Då behövs era insatser, från kl. 16.00 på fredagen till kl. 20.00 på söndagen.
  • Uppdaterad: 29 MAR 2015 14:38

Ludvika Vårmarknad arrangeras med hjälp av ideella krafter från fem föreningar i Ludvika: LFK, IFK, LHF, Wege och LSS. Insatsen från aktiva och föräldrar består i försäljning av lotter och tivolibiljetter samt städning. För detta arbete ersätts vi av tivolit. Vinsten, som består av tivolipengarna samt avgifter från knallarna, fördelas mellan klubbarna och det ger ca 20 000 kr/klubb och år - viktiga pengar för klubbarna.

 

Du som simmare får ett pass på två timmar då du eller förälder ställer upp och säljer biletter och lotter eller städar. För att sälja biljetter och lotter måste man vara 16 år, vilket innebär att en vuxen måste vara med om du är yngre. Vad du ska göra får du veta när du anmäler dig på marknadens kansli, som är beläget i båtklubbens lokaler nere vid Väsman. VIKTIGT! Du ansvarar själv för att ditt pass blir bemannat. OM du får förhinder och inte kan den tid du är uppsatt på så MÅSTE du själv ordna med ersättare eller byta tid med någon annan på listan. Schemat med arbetspassen kommer snart att läggas ut på hemsidan samt delas ut vid träningstillfällen i maj.    

 

Schemat kommer under v. 19.

Skribent: Titti

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ludvika SS - Simidrott
Box 120
77123 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

SISU

 

 

logo_tyr-(red) (2) (2)

  GYMMET 

 Logotyp VB Energi

 

Logo Bästa tvåan trean och fyran