Hoppa till sidans innehåll

Hej alla glada simmare! - Träningar under juni

24 MAJ 2020 21:42
Säsongen går med stormsteg fram mot sommaruppehållet, och den 1:a juni stänger Ludvika Simhall för underhåll och renovering. Det innebär att vår simsäsong här i Ludvika blir lite kortad inför sommaren men det finns möjligheter till annan träning.
  • Skapad: 24 MAJ 2020 21:42

Det innebär ju att vår simsäsong här blir lite kortad, så för att kompensera upp det lite, har vi bokat in några träningstillfällen i den uppvärmda 50-metetsbassängen utomhus i Fagersta, för grupperna T1 - T4. 

Grupperna T5-T6 får börja sitt sim-sommaruppehåll 1 juni. Däremot kommer lite gruppaktiviteter ordnas i samarbete med vår sommarsimskolepersonal, som kommer köra lite fysträningar på eftermiddagarna. Denna träning är öppen för alla T-grupper.

Vi har hyrt 2 banor i Fagersta under tid och dag enligt nedan:

Onsdag 3/6 16-18

Onsdag 10/6 17-19

Lördag 13/6 10-12

Onsdag 17/6 17-19

Onsdag 24/6 17-19

Lördag 27/6 10-12


Detta kräver dock lite logistik och hjälp från föräldrar, och det innebär att de som vill delta från grupperna anmäler sig SNARAST till sin tränare, och att föräldrar till de barn och ungdomar som vill åka också får turas om att hjälpa till med transporten.

Som vanligt manar vi till att använda sunt förnuft och följa FHM's krav om att är man det minsta sjuk, stannar man hemma, men meddela då också detta snarast, så det inte ställer till med samåkning.
Och för den som undrar, så följer vi givetvis även i detta med att åka till Fagesta Svenska Simförbundets och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, då de uppmuntrar till att vi från gällande rekommendationer ändå försöker hålla en så "normal" verksamhet som möjligt.

Var försiktiga där ute!

Hälsningar

Mats & övriga styrelsen

P.s När vi kommer tillbaka till simhalleni Ludvika kan vi se fram emot ny belysning och nya startpallar.

Skribent: Ki Eriksson
Epost: Adressen Gömd

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ludvika SS - Simidrott
Box 120
77123 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

SISU

 

 

logo_tyr-(red) (2) (2)

  GYMMET 

 Logotyp VB Energi

 

Logo Bästa tvåan trean och fyran