Hoppa till sidans innehåll

Information om träningar för T1-T5

24 SEP 2019 19:19
Från och med måndag den 30 september kommer vi att ha stängda träningar för T1-T5. Det innebär att bara simmare ska vara i bassängområdet och du som förälder inte ska vara nere vid bassängen under träningen.
  • Skapad: 24 SEP 2019 19:19

Vår chefstränare Sofie Jörgensen kommer att vara ledig under en längre period, under tiden kommer Seraj Ahmed att gå in som vikarierande chefstränare.

De flesta barn, ungdomar och föräldrar känner nog Seraj sedan tidigare och jag, Sofie och övriga styrelsen känner ett stort förtroende för att han kommer fortsätta ge våra barn och ungdomar de allra bästa förutsättningarna för att fortsätta utvecklas som simmare.

 

Seraj kommer förutom sin chefstränarroll där han har ett övergripande ansvar, främst ansvara för träningsgrupperna T1 och T3. Därutöver kommer Seraj också att stötta våra ungdomar som coach vid tävlingar både hemma och borta.

 

För att Seraj ska få den bästa möjligheten att lära känna barnens styrkor och potential, har vi beslutat att tillsvidare "stänga träningarna" i stora bassängen – det vill säga bara tillåta barnen som deltar i träningen i att vistas i bassängområdet.

 

Beslutet är en tillfällig åtgärd med början måndag v 40, den 30 september. I närtid är det för att ge Sofie möjlighet att lämna över till Seraj, och för att han sedan ska hinna skapa sig en uppfattning om varje barns förmåga och utvecklingspotential.

Vi tänker i nuläget att detta inte ska behöva pågå längre än fram till juluppehållet. Vi strävar efter att kunna öppna passen ännu tidigare, men kommer i så fall att återkomma om detta. Vi kommer öppna träningarna så snart som möjligt igen, då vi har mycket lättare att rekrytera föräldrar till funktionärsroller i klubben bland de som ofta sitter med på ”läktarplats".

Då Seraj får ett övergripande ansvar för alla grupper stängs träningarna för T1-T5. Många av barnen i T6 är så pass unga att där ser vi det mer som en möjlighet om föräldrar sitter med på läktarplats.

Så, kortfattat, tillhör barnet någon av grupperna T1 till och med T5, kom gärna ner och lämna av respektive hämta upp barnet vid bassängen, men sedan ber vi att ni för stunden från och med måndag  v 40 går tillbaka upp antingen till ”balkongen" vid dörrarna till omklädningsrummen eller till caféet om man vill följa träningen. Känner man att man vill hjälpa till, kontaktar man oss i styrelsen, eller vår utbildningsansvarige Titti Campalto.

Tack för er förståelse! Det är för barnens bästa vi arbetar!

//
Mats Cederlöf
Ordförande

Skribent: Titti
Epost: Adressen Gömd

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ludvika SS - Simidrott
Box 120
77123 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

SISU

 

logo_tyr-(red) (2) (2)

  GYMMET 

 Bingo Ringen

 

Logo Bästa tvåan trean och fyran