Hoppa till sidans innehåll

Simskoleterminen börjar

23 AUG 2020 10:12
Idag söndagen den 23 augusti börjar höstens simskoletermin.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2020 10:12

Alla de som varit med i våra grupper under våren och sommaren ska nu ha fått inbjudan. Har du inte sett inbjudan, titta i din skräppost så den inte hamnat där. Finns inbjudan inte där så skicka ett mail till This is a mailto link Är det någon som vill stå över terminen eller sluta meddela även det till samma mailadress.

Vi har också börjat bjuda in från vår kö. Efter första veckan kommer vi skicka ut fler inbjudningar till de grupper där det finns plats. 

Nu återgår vi till att ha en höst och en vårtermin, där antalet gånger styrs av tävlingar (som vi hoppas kunna genomföra) och hur badet är öppet. 

För att begränsa antalet personer i simhallen uppmnar vi alla föräldrar som inte måste vara med att gå ut under simträningen. 

Simhallen kommer begränsa sina öppettider vilket kan påverka föräldrar och syskons möjighet till bad när vi har simskola. Kontrollera badets öppettider på kommunens sida. https://www.ludvika.se/uppleva-och-gora/sporthallen-ludvika/sporthallens-och-badets-oppettider-och-priser

Är det låst så har alla i inbjudan fått information om den kod som ska användas. 

Skribent: Titti
Epost: Adressen Gömd

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ludvika SS - Simidrott
Box 120
77123 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

SISU

 

 

logo_tyr-(red) (2) (2)

  GYMMET 

 Logotyp VB Energi

 

Logo Bästa tvåan trean och fyran