Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar

2018-09-20 07:25
Söndagen den 23 september har vi hemmatävlingen Stjärnskottet för simmare 12 år och yngre. Nästa hemmatävling är Dalaserien med utmanarna den 7 oktober föra alla våra simmare som på något sätt klarar 25 m.
  • Uppdaterad: 2018-09-20 07:25

På söndag 23/9 har vi vår hemmatävling Stjärnskottet för simmare 12 år och yngre. Alla som kan är välkomna ner på lördag kl. 15.00 för att göra simhallen tävlingsklar. Under söndagen kommer vi att sälja klubbkläder som finns i vårt lager och simglasögon från TYR. Tävlingen innebär att all simträning är inställd, det gäller både stora och mellanbassängen. Mer information om tävlingen finns här

Inbjudan till Dalaserien 1 med Utmanarna som är den 7 oktober kommer inom kort att publiceras på tävlingssidan, just nu är det lite teknikstrul. Den tävlingen är både en riktig tävling och en prova på tävling där det finns chans att prova att tävla, en ny gren är 25 m benspark med platta. Den söndagen kommer simskolan i mellanbassängen vara som vanligt, men träningen i stora bassängen ersätts av tävlingen.

Skribent: Titti
Epost: Adressen Gömd

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ludvika SS - Simidrott
Box 120
77123 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

SISU

 

logo_tyr-(red) (2) (2)

 

logo

 

 

Logo Bästa tvåan trean och fyran