Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nytt bokningssystem - Matchi

15 JUN 2021 15:24
Under våren har vi skrivit avtal med Matchi för att implementera ett nytt bokningssystem och i samband med det en flytt av våra medlemsregister.
  • Uppdaterad: 15 JUN 2021 15:24

Matchi kommer kunna erbjuda ett modernare, effektivare och kundvänligare alternativ för bokning av aktiviteter i Vikingahallen än vi haft tidigare. Förberedelserna är i gång för att göra övergången så smidig som möjligt för alla medlemmar och kunder.

From v.26, onsdagen den 1/7, kommer det inte längre gå att boka banor via bokning.lugitennis.nu. Hallen kommer stängas för byte av underlag och då passar vi på att göra den första förflyttningen. Först ut är alla medlemmar och kunder som har ett registrerat spelarkonto via bokning.lugitennis.se. När Vikingahallen öppnar för tennis igen v.32 (med förbehåll för förseningar som kan uppstå kring renoveringen) kommer bokningar av banorna göras via Matchi. Anmälan till tennisskolan görs som vanligt via formulär som ni hittar på vår hemsida. Vi återkommer inom kort när anmälan öppnar.

Ytterligare information angående övergången till Matchi kommer löpande läggas ut på vår hemsida och via mail för att inga frågetecken ska uppstå i onödan.

Styrelsen

Skribent: Martina Jönsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Lugi TF - Tennis
Tre Högars väg 7
22475 Lund

Kontakt:
Tel: +4646130990
E-post: This is a mailto link