Hoppa till sidans innehåll

Huvudtränare på LUGI Tennis

28 JUN 2019 11:13
Jakob Holmstedt avslutar sin tjänst på LUGI Tennis, rekrytering av ny huvudtränare pågår
  • Skapad: 28 JUN 2019 11:13

Jakob Holmstedt har valt att avsluta sin tjänst som huvudtränare LUGI Tennis. Jakob har arbetat hos LUGI Tennis i över 20 år och har tillsammans med andra tränare hjälpt våra juniorer och vuxenspelare att utveckla sin tennis. På senare år har han även som huvudtränare arbetat med administrativa uppgifter i LUGI Tennis verksamhet. Jakob jobbar sin sista dag den 28 juni 2019.

LUGI Tennis vill tacka Jakob för den här tiden och önskar all lycka i framtiden. Styrelsen kommer att tacka av Jakob efter semestern.

Rekrytering av ny huvudtränare pågår. Vår plan är att en ny huvudtränare ska finnas på plats i början av augusti. En ny huvudtränare kommer framöver att tillsammans med Nick ta över Jakobs arbetsuppgifter. Nick och den nya huvudtränaren kommer att dela på de administrativa arbetsuppgifterna i klubben (tillsammans med Eva förstås) vid sidan om tiden som tennistränare. Detta förbättrade arbetssätt ska ge förstärkt samarbete inom tränarorganisationen, vilket ska utveckla kvalitén och verksamheten inom LUGI Tennis.

Styrelsen

This is a mailto link

Skribent: Jens (Gf) Kinnander
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Lugi TF - Tennis
Tre Högars väg 7
22475 Lund

Kontakt:
Tel: 046130990
E-post: This is a mailto link