Hoppa till sidans innehåll

LUGI Tennis erbjuder flera typer av tennisträning

08 NOV 2021 11:28
  • Skapad: 08 NOV 2021 11:28

Mini, Midi och Maxitennis 🎾
I Minitennis använder vi oss av ett system med mjukare och långsammare bollar för spelare som är 8 år och yngre. Detta för att barnen snabbt ska kunna lära sig tennisspelet och lättare lära sig tekniken då de får mer tid på sig att utföra rörelserna. Den långsamma bollen gör det även lättare att lära sig hitta öppna ytor och snabbare kunna ta sig till rätt position för att få till ett bra och roligt spel.
Miditennis spelas med en långsammare boll och på mindre bana. Midibollen, som är orange och gul, är ungefär 50% långsammare än en vanlig tennisboll. Banan är kortare på längden, med ungefär 2 meter. Miditennis spelas fram till ca 8-10 års ålder, men anpassas också efter spelnivå.
Maxitennis är träningskoncept anpassat för spelare i åldrarna 9-11 år. Storlek på grön bana och svårighetsgrad på grön boll är anpassad till spelarnas fysiska förutsättningar och spelnivå.
Tennisskolan 🎾
Tennisskolan är för alla juniorer som vill spela tennis med instruktör. Vi erbjuder grupper för allt mellan nybörjar till er som vill satsa lite hårdare.
Vuxentennis 🎾
Vuxentennis är till för alla vuxna som vill spela tennis med instruktör. Vi jobbar med mindre grupper än i tennisskolan.
Privatlektion 🎾
Privatlektion är en bra möjlighet framförallt för personligt utveckling av teknik och taktik. Boka en privatlektion eller ta med några kompisar (max 3 på banan) och kör en timme tennis med en av våra engagerade teamtränare. 🎾
Cardiotennis är ett tennispass med musik där tempo och motion står i fokus och vänder sig till dig som vill förbättra flåset med hjälp av boll och rack. Hur mycket tennis du har spelat tidigare har ingen betydelse. Passet vänder sig till dig som är 14 år eller äldre och leds av 1 tränare.
Damtennis 🎾
Det blir dubbel- och singelspel. Ni har ingen tränare på tennisbanan, men Nick (eller annan tränare) kommer att vara i hallen och ge er stöd och instruktioner för spelövningar.
Familjepass 🎾
Upp till sex personer i en grupp som består av familjemedlemmar.
Lunchtennis 🎾
Detta är ett unikt tillfälle att ta ett viktigt steg i din utveckling.
Ta chansen bearbeta ditt tennisspel och slipa på detaljerna tillsammans med Nick!
Angående frågor kontakta Nick: 📩 This is a mailto link
Skribent: Nikoloz Bakradze
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Lugi TF - Tennis
Tre Högars väg 7
22475 Lund

Kontakt:
Tel: 046130990
E-post: This is a mailto link