Hoppa till sidans innehåll

Personalnytt VT21!

17 JAN 2021 09:58
  • Skapad: 17 JAN 2021 09:58

Vi har en ny ekonom på plats i Vikingahallen sedan den 4 januari, Martina Jönsson! Liksom Eva har Martina en halvtidstjänst. Martina har tidigare arbetat på en motsvarande roll hos Lunds Civila Ryttarförening i tio år och även som ekonomiassistent på en redovisningsbyrå. Martina nås på email This is a mailto link. Vi hälsar Martina varmt välkommen!
 
Det innebär att Eva Ahlman har slutat som ekonom för oss, då hon fick ett annat spännande jobberbjudande. Eva har varit en värdefull och uppskattad medarbetare hos LUGI Tennis sedan 2013 – och vi tackar henne varmt för tiden hos oss! Eva tackades även av innan jul av styrelsen.
 
På tennistränarsidan är vi glada över att kunna informera er om två nyheter (som kanske inte längre är nyheter för alla)! Tidigare har vi informerat om att Marek skulle avsluta sitt arbete på LUGI Tennis förra terminen. Därefter har vi dock kommit överens med Marek om en fortsättning hos oss. Detta är vi glada för!
 
Slutligen har vi fått en ny duktig och erfaren tennistränare till LUGI Tennis denna termin, Dragan Bakic. Dragan har tidigare bl a arbetat på ATL sedan 2009. Vi är glada över att ha lyckats rekrytera ytterligare en tränare som bidrar till kvalitet i verksamheten, välkommen Dragan!
 
Styrelsen
Skribent: Jens (Gf) Kinnander
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Lugi TF - Tennis
Tre Högars väg 7
22475 Lund

Kontakt:
Tel: 046130990
E-post: This is a mailto link