Hoppa till sidans innehåll

Tennisläger i Ystad 2019

15 APR 2019 20:24
Under tre dagar i augusti (3-5 maj) kommer Lugi TF ha ett tennisläger i Ystad. Inbjudan gäller för juniorer födda 2009 eller tidigare. Ni hittar mycket mer info om lägret, anmälan mm under läs mer nedan.
  • Skapad: 15 APR 2019 20:24

Vi åker upp eftermiddag på fredagen 3 maj och kommer att vara tillbaka i Lund på söndagen 5 maj efter lunch. På fredagen äter vi middag, på lördagen frukost, lunch och middag och på söndagen frukost.

Vi har ett tennispass på fredag eftermiddag/kväll, två på lördagen och ett på söndag förmiddag. Givetvis många andra aktiviteter under helgen.

Priset, som är subventionerat av Lugi TF, är 900 kr per deltagare.

Anmälningsavgiften betalas till bankgiro 787-8671 (Lugi TF). Anmälan görs till genom betalning och meddelande till This is a mailto link senast den 26 april. Kontakta Jakob om ni har frågor. Vi har ett begränsat antal platser bokade och först till kvarn gäller.

Anmälan är bindande, dvs anmälningsavgiften återbetalas inte även om man tvingas dra sig ur sent (vi har fasta kostnader).

Följande villkor gäller för lägret:

-                          För att delta i lägret ska du ha fyllt 10 år

-                          Du ska vara medlem och träna i Lugi TF

-                          Lägrets fokus är träning och klubbgemenskap

-                          Sov- och mattider ska respekteras och hållas

 

Jakob Holmstedt, Nick Bakradze samt ytterligare någon/några tränare är på plats. Därutöver kommer två eller tre föräldrar följa och finnas på plats för att hjälpa till.

Föräldrar behöver ta ansvar för transport till och från Ystad. Ange därför om ni kan köra dit och/eller hem i anmälan, samt hur många barn (inklusive egna barn) som kan åka med er.

Varmt välkomna!

Skribent: Jakob Holmstedt
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Lugi TF - Tennis
Tre Högars Väg 7
22475 Lund

Kontakt:
Tel: 046130990
E-post: This is a mailto link

Se all info