Hoppa till sidans innehåll

Tränarutbildning den 10 oktober – ”Tennis för barn”

16 SEP 2019 20:28
LUGI Tennis arrangerar en tränarutbildning med Svenska Tennisförbundet på torsdagen den 10 oktober kl 16.30–20.30, vilket innebär att andra träningar och abonnemang kan påverkas!
  • Skapad: 16 SEP 2019 20:28

Tränarna på LUGI Tennis har utbildning med personal från Svenska Tennisförbundet på torsdag den 10 oktober, kl 16.30–20.30. Under utbildningen kommer tränarna ges nya tips och inspiration om hur man kan lägga upp såväl tennisspecifik som allsidig träning för barn i unga åldrar, främst lila, röd, orange och grön nivå. Träningen genomförs av Håkan Jonsson och Ola Mårtensson som ligger bakom utbildningen och utbildningsmaterialet. Ola Mårtensson är barn- och ungdomsansvarig på Svenska Tennisförbundet.

Under den tiden som utbildningen genomförs behövs en av banorna för utbildningen och så många tränare som möjligt ska delta! Det innebär att vissa träningar kan behöva utgå och ni som har abonnemang kan behöva flytta er tid. Ni som berörs kommer att bli kontaktade för att erbjudas annan tid för träning – om ni inte redan har blivit kontaktade! Vi beklagar att era träningar påverkas, tyvärr kunde inte utbildningen genomföras under annan tid än en vardagkväll.

Styrelsen

Skribent: Jens (Gf) Kinnander
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Lugi TF - Tennis
Tre Högars väg 7
22475 Lund

Kontakt:
Tel: 046130990
E-post: This is a mailto link