Hoppa till sidans innehåll

Tennisskolan VT22


Välkomna till Lugis tennisskola VT22!

Nu kan ni anmäla er till Lugi TFs tennisskola VT22, länk hittar ni nedan:

Tennisskola VT22

In English:

Tennis school VT22

HT21:

15 träningstillfällen, start måndagen 30 augusti och sista datum är söndagen 19 december. Uppehåll vecka 44.

VT22:

19 träningstillfällen, start måndagen den 10 januari och sista datum är söndagen 12 juni.

Vi erbjuder flera typer av tennisträning:

Minitennis

Minitennis är för barn upp till 8 år. Vi spelar med mjuk, mellanhård och hård boll. Minitennis handlar om att lära sig grunderna i tennis och att röra sig på banan.

Miditennis

Miditennis spelas med en långsammare boll och på mindre bana. Midibollen, som är orange och gul, är ungefär 50% långsammare än en vanlig tennisboll. Miditennis spelas fram till ca 8-10 års ålder, men anpassas också efter spelnivå.

Maxitennis

Maxitennis är träningskoncept anpassat för spelare i åldrarna 9-11 år. Storlek på grön bana och svårighetsgrad på grön boll är anpassad till spelarnas fysiska förutsättningar och spelnivå.

Tennisskolan

Tennisskolan är för alla juniorer som vill spela tennis med instruktör. Vi erbjuder grupper för allt mellan nybörjar till er som vill satsa lite hårdare.

Vuxentennis

Vuxentennis är till för alla vuxna som vill spela tennis med instruktör. Vi jobbar med mindre grupper än i tennisskolan.

Privatlektion

Boka en privatlektion eller ta med några kompisar (max 3 på banan) och kör en timme tennis med en av våra engagerade teamtränare.

Cardio Tennis

Cardio tennis är ett tennispass med musik där tempo och motion står i fokus och vänder sig till dig som vill förbättra flåset med hjälp av boll och rack. Hur mycket tennis du har spelat tidigare har ingen betydelse. Passet vänder sig till dig som är 14 år eller äldre och leds av 1 tränare.

Damtennis

Det blir dubbel- och singelspel. Ni har ingen tränare på tennisbanan, men Nick (eller annan tränare) kommer att vara i hallen och ge er stöd och instruktioner för spelövningar.

Familjepass

Upp till sex personer i en grupp som består av familjemedlemmar.

På söndagar kl. 13:30-14:30

Lunchtennis kl. 11:30 – 12:30

Detta är ett unikt tillfälle att ta ett viktigt steg i din utveckling. Ta chansen bearbeta ditt tennisspel och slipa på detaljerna tillsammans med Nick!

Uppdaterad: 01 JUN 2018 10:58 Skribent: Nick
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Lugi TF - Tennis
Tre Högars väg 7
22475 Lund

Kontakt:
Tel: 046130990
E-post: This is a mailto link