Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder från Stadium och Nike


                                          

Tillsammans med Stadium kan ni som medlemmar stödja LUGI Tennis genom bonus utan att det kostar er något, precis som att ni som är Stadium-medlemmar kan få bonus när ni handlar där. Detta gäller både vid köp av klubbkläder eller andra köp ur Stadiums övriga sortiment.

Med hänsyn till detta ber vi er som är Stadium-medlemmar registrera LUGI Tennis som er klubb. Det stöd LUGI Tennis kan få genom att du registrerar LUGI Tennis som din klubb går till barn- och ungdomsverksamheten inom LUGI Tennis.

Gör så här:

  1. Logga in på www.stadium.semed ditt lösenord eller Mobilt BankID
  2. Klicka på rubriken ”Stöd din förening”
  3. I sökfältet under ”Sök förening”, sök upp ”LUGI Tennisförening” (välj sektion ”Tennis” och lag ”LUGI Tennisförening”) och tryck på knappen ”Välj”

Under vår föreningsprofil hittar du alla kläder som ingår i Lugi Tennisförenings klubbkollektion. I samband med Stadium har vi förutom overall och träningströjor tagit fram en del nyheter bl.a en härlig hood i blått eller grått till till bra priser.

Kläderna finns tillgängliga i junior-, dam-och herrstorlekar och valbara färger är vitt eller blått, med några undantag.

Alla klubbkläder beställs och betalas via Stadiums hemsida. Kläderna levereras enligt de valbara alternativ som Stadium erbjuder i shopen.

Behöver ni råd ang sortiment eller har övriga frågor kring klubbkläderna som Stadiums hemsida inte kan ge svar på är ni varmt välkomna att kontakta Martina för hjälp.

Uppdaterad: 25 JAN 2022 11:06 Skribent: Martina Jönsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Lugi TF - Tennis
Tre Högars väg 7
22475 Lund

Kontakt:
Tel: 046130990
E-post: This is a mailto link