Hoppa till sidans innehåll

COVID-19

17 MAR 2020 09:05
Ny information gällande Coronaviruset (COVID-19)
 • Skapad: 17 MAR 2020 09:05

Styrelsen har efter noga övervägande valt att pausa klubbens verksamhet till efter påsk. Vi återkommer med mer information under vecka 16. Detta innebär att alla kurser, träningar och andra aktiviteter exempelvis årsmötet, Citydanser på Ebeneser och orkesterdanser ställs in.

Vi är en seriös klubb och våra ledare och medlemmars hälsa är viktigt för oss. Detta innebär att vi tar situationen som nu råder i Sverige på allra största allvar. Styrelsen har därför rådgjort och kommit fram till att vi vill gå före och göra vår del för att minimera smittspridningen i samhället.
I dagsläget vet vi att coronaviruset i första hand smittar genom kontakt med droppar och sekret från luftvägarna, så kallad droppsmitta (hostningar, nysningar) eller vid kontakt mellan personer, så kallad direkt kontaktsmitta.
Regeringen beslutade igår att förbjuda alla större sammankomster (med fler än 500 personer) tills vidare. DSF ber alla medlemsföreningar att omgående överväga att ställa in planerade tävlingar och större arrangemang. Vår förening kommer inte upp i dessa siffror under en orkesterdans, träning eller en kurskväll, men vill ändå följa samma beslut som både DSF, Folkhälsomyndigheten yrkat på och Regeringen nu beslutat om.
Detta kommer innebära att klubbens aktiviteter utgår i första hand till efter påsk då vi återkommer med nytt besked om aktiviteterna fortfarande ska vara inställda eller de kan starta upp igen.
Vi kommer att följa utvecklingen framöver och fortlöpande informera er om läget gällande vår verksamhet. Alla frågor gällande beslutet hänvisas till This is a mailto link eller This is a mailto link

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Bli medlem

Bli medlem i LBS

Medlemsavgifter per år

 • 300 kr per år
  Vuxna över 19 år 
 • 175 kr per år 
  Ungdom under 19 år
 • 600 kr per år
  Familj (minst en vuxen och ett barn)  
 • 5000 kr Engångsavgift
  (livstidsmedlemskap)     

Medlemsförmåner

Fördelar 

 • 10% rabatt när du handlar på www.dansskor.se
 • Betala bara garderobsavgift 10 kr vid entré på Citydance, torsdagar, på Ebeneser
 • Arrangerade socialdanser till populära dansorkestrar
 • Träningsläger och workshops för att utveckla dansen 

 dansskor

   

Postadress:
Luleå Bugg & Swing DK - Danssport
Västra Solgatan 14
97253 Luleå

Besöksadress:
Västra Solgatan 14
97253 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920222935
Fax: 0920222935
E-post: This is a mailto link