Hoppa till sidans innehåll

Information innan anmälan


Innan du anmäler dig till en kurs/träning bör du gå igenom följande steg.

  1.  Läs igenom och bestäm vilken träningsgrupp/kurs du vill gå
  2.  Anmäl dig till rätt kurs/träning. All anmälan sker via hemsidan (Swingweb). Pris för aktiviteten framkommer vid varje kurs-/träningsanmälan.
  3.  Du får nu ett svarsmail som EJ innebär att du är antagen, det berättar bara att du ställt dig i kö. Du kommer att få ett antagningsmail när du blivit antagen (skickas ut ca 1 vecka innan kursstart)
  4.  När du blivit antagen är det viktigt att du betalar rätt summa till det OCR-nummer som står i ditt antagningsmail. Varje aktivitet har olika OCR, därför är det viktigt att du inte slår ihop olika summor, utan att du betalar varje kurs/träning var för sig. Om summorna slås ihop eller betalas till fel OCR kommer betalningen inte att registreras. 

OBS! Om du har anmält dig men fått förhinder MÅSTE du avanmäla dig snarast innan kursen startar då andra deltagare står på kö! Sker avanmälan senare än 6 dagar efter kurs-/träningsstart debiteras du kurs-/träningsavgift.

Alla anmälningar som kommer in efter anmälningsperiodens slut blir s k efteranmälningar och antagning görs då i mån av plats.

Då det ofta råder tjejöverskott så är det ett tips att man som tjej hittar någon att anmäla sig tillsammans med. Paranmälningar prioriteras och ”singelanmälningar” antas i den utsträckning som det finns anmälningar av motsatt kön, för en jämn fördelning på kursen. Ofta sker antagningen med ett visst tjejöverskott. 

Anmälan tillsammans med en danspartner
Om du vill anmäla dig tillsammans med en partner så gör du endast EN anmälan. Fyll först i ditt eget namn, välj sedan att lägga till en danspartner och uppge dennes kontaktuppgifter. Detta innebär att ni båda är anmälda och kommer att få varsitt antagningsbesked med inbetalningsuppgifter. Din partner behöver alltså inte göra någon egen anmälan till kursen/träningen.

Om du har några frågor kring kurserna kan du maila dem till: This is a mailto link eller This is a mailto link 

Frågor om träning skickar du till This is a mailto link 

Medlemskap
Medlemskap krävs för alla kurser och träningar (detta för att du skall ha erfoderlig försäkring via föreningens gruppförsäkring). Har man ej medlemskap vid ansökan till kurs/träning så kommer denna summa läggas till i kursavgiften (OBS! Man betalar bara medlemskap en gång per kalenderår). 

Medlemskap kan du också söka via medlemskapsaktiviteten. 

Uppdaterad: 26 AUG 2018 10:24 Skribent: Andreas Sundbom

       

 

   dansskor
Som medlem i LBS har du 10%
rabatt när du handlar på 
dansskor.se

Postadress:
Luleå Bugg & Swing DK - Danssport
Västra Solgatan 14
97253 Luleå

Besöksadress:
Västra Solgatan 14
97253 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920222935
Fax: 0920222935
E-post: This is a mailto link