Hoppa till sidans innehåll

Vad händer på en kurs


Roligt att du vill gå kurs med oss!

Att gå danskurs är utvecklande både för kropp och knopp. Våra rutinerade ledare är utbildade för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt och det är viktigt att du frågar om det är någonting som du funderar över. 

Deltagarna på våra kurser är i alla åldrar och alla dansar med alla genom strukturerat byten. Att dansa med olika personer ger en bättre kvalité på din dans och du får chans att lära känna en massa nya härliga människor!

Kurserna hålls både som veckokurser och helgkurser. Går du en veckokurs så är det inte någon kris om du missar ett kurstillfälle men vi rekommenderar inte att du är borta flera gånger. Du hittar mer information i ditt bekräftelsemail. Om du inte fått något bekräftelsemail så hittar du det ofta i din spamkorg.

Kom gärna i god tid första gången då det brukar ta lite längre tid att registera alla deltagarna. Det gör att vi kan köra igång snabbare med att lära dig dansa!

Du kan med fördel gå samma nivå flera gånger och är du osäker välj hellre en lägre nivå än en högre. Olika kursledare och andra kurskamrater gör så att man får mer kunskap vilket gör dig till en bättre dansare. 

Vi är övertygade om att du kommer ha väldigt roligt!

Anmälan 

Om du inte redan har bestämt vilken kurs du vill gå så finns vårt kursutbud finns HÄR

Du behöver inte ha en danspartner för att anmäla dig till en kurs och du väljer själv din dansroll som förare eller följare oavsett könstillhörighet. Om du vill vara säker på att komma med på så anmäl dig som ett danspar (förare+följare). Singelanmälda antas till kursen i den utsträckning som det finns anmälningar av motsatt dansrollen. Läs gärna Infomation innan anmälan innan du anmäler dig. 

Uppdaterad: 26 AUG 2018 10:18 Skribent: Kerstin Lindström

Postadress:
Luleå Bugg & Swing DK - Danssport
Maskinv 27
97254 Luleå

Besöksadress:
Maskinv 27
97254 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920222935
E-post: This is a mailto link