Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till tävling


Tävlingsanmälningsavgifter

Tävlingsanmälningsavgiften är 150 kr per dag (när det gäller R-Tävlingar så kan summan variera allt från 50-100 kr per tävlingsdag så håll koll på inbjudan via DSF hemsida www.danssport.se för den aktuella tävlingen). Anmälan till tävlingar görs av de tävlande genom dans.se. Du som inte redan har ett dans.se-konto registrerar dig med namn och e-postadress på sidan https://dans.se/session/new_user/ och följer instruktionerna där för att aktivera ditt konto.

De tävlande som reser med av klubben arrangerad/bokad gruppresa får del av klubbens subventionering för resan. Till de subventionerade tävlingarna med gemensam resa bokar klubben resa och boende för tävlande samt lagledare. Om resan sker med buss kan andra medföljande följa med i mån av plats till den faktiska kostnaden.

När anmälningstiden till respektive tävling gått ut kommer mail, med länk till anmälan för att få OCR-nummer för inbetalning, att skickas ut till de som ska tävla. Följ länken och betala sedan till klubben enl de instruktioner som finns i antagningsmailet som ni mottager efter anmälan.

Sista anmälningsdag för respektive tävling finns på dans.se. Det datum som anges där gäller för alla klubbar som använder sig av SwingWeb. Då de som tävlar i N-klass ofta reser med flyg till tävligar i södra Sverige önskar vi i LBS att ni gör era anmälningar så tidigt som möjligt. Detta för att underlätta planerandet av resorna samt få ner kostnaderna. 

Viktigt att tänka på
För att din tävlingsanmälan ska godkännas så måste tidigare tävlingsavgifter vara inbetalda till föreningen.

Har du nyligen beställt tävlingslicens kan det hända att vi inte har hunnit lägga in den i systemet ännu. Maila till This is a mailto link så åtgärdar vi det så fort som möjligt.

Om du inte kan hitta din danspartner beror det sannolikt på han/hon inte finns i systemet ännu. Maila till  This is a mailto link så lägger vi till honom/henne.

Har du några frågor kan du maila dem till This is a mailto link

Du kan själv ta bort eller ändra dina anmälningar fram till dess att anmälningstiden gått ut eller klubbens tävlingsansvarige låst anmälan.

Lycka till med tävlandet!

Uppdaterad: 02 NOV 2016 10:37 Skribent: Thomas Söderström

Postadress:
Luleå Bugg & Swing DK - Danssport
Västra Solgatan 14
97253 Luleå

Besöksadress:
Västra Solgatan 14
97253 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920222935
Fax: 0920222935
E-post: This is a mailto link