Hoppa till sidans innehåll

Luleå FI - Friidrott

 

Ny webbsida


All kommunikation från Luleå Friidrott sker nu via vår nya webbsida.
Besök oss gärna på: https://www.laget.se/LuleaFriidrottsforening

 


 

 

 

Träningsläger i Arcushallen


Lördag den 14 december bjude våra äldre aktiv in de lite yngre för en rolig dags träning i Arcushallen, Luleå. Under dagen visar de allt de lärt sig genom år av träning och tävling.

Vi börjar klockan 10 och håller på fram till 14 med paus för lunch, medtag egen lunchlåda.

Kontakta de ansvariga för respektive grupp för mer information.

Väl mött!

 


 

Prova-på-träningar

Är du född 2012 eller tidigare och funderar på att börja träna friidrott? Då är du varmt välkommen till oss i Arcushallen för prova-på-träningar onsdag den 9 okt och/eller tisdag 15 okt (2019) klockan 18.00-19.00. Du behöver inte anmäla dig i förväg utan det är bara att dyka upp så tar våra duktiga tränare hand om dig. 

Du kommer att få information på plats om hur man gör en intresseanmälan, om det finns plats i befintliga träningsgrupper eller om det kommer att startas upp nya. Läs gärna informationen under fliken "Föreningen"/"Bli medlem" för hur man blir medlem och under fliken "För medlemmar" för information om vad som gäller som medlem i Luleå friidrottsförening.

Hoppas vi ses! 


 

Luleå Friidrotts representanter under Norrlandsmästerkapen 2019

Norrlandsmästare 2019

Luleå Friidrotts 13-14-åringar var med och representerade Norrbottens lag i storsegern på Norrlandsmästerskap i Härnösand 7-8 september. Utöver lagsegern blev det många medaljer,  persoliga rekord och bra prestationer under helgen. Resultat från tävlingarna: 

Resultat NLM 7-8sep 2019 4.pdf 


Intresseanmälan

Om du vill börja träna friidrott och bli medlem i Luleå friidrottsförening kan du skicka en intresseanmälan till oss så skriver vi upp dig på vår väntelista. Mer information om hur du går tillväga hittar du under fliken "Föreningen"/"Bli medlem". Under fliken "För medlemmar" hittar du mer information om vad som gäller som medlem i Luleå friidrottsförening.

 


 

 

Några av våra duktiga friidrottare. Foto: Ulrika Löfgren.

Våra sponsorer

 See the source image

 

 


Tränarmöte

Söndag 29/9, Tema: inför inomhussäsongen i Arcus, kl 18-20. Luleå Energi Arena (Gå in huvudingången från Norra hamn och sedan direkt höger.) tränare per e-mail.   

Nyheter inom friidrott

Välkommen som medlem

Nyheter från SF

Sponsorhuset

Du stödjer Luleå Friidrott och tjänar på det själv!

Postadress:
Luleå Friidrottsförening - Friidrott
Ordförande Catrin Edelbro, Tolvmansvägen 11
97596 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info