Hoppa till sidans innehåll

Luleå FI - Friidrott

Friidrottsskola sommaren 2019

Under två veckors tid kommer det finnas möjlighet för dig som är medlem i Luleå Friidrott och född 2011-2007 (dvs upp till 12 år) att delta på vår friidrottsskola. Följande ingår: Gul landslags t-shirt (ange storlek vid anmälan), tidtagarur och vattenflaska för deltagarna. Egen lunch medtages av de aktiva, möjlighet att värma i mikro går att ordna.

Tid: vecka 25 och 26 och pågår mellan kl. 09.00-14.00 och med start måndag 17/6. 

Senaste anmälningsdag: 28 maj till This is a mailto link

Kostnad: 300 kr

Ledare: Friidrottarna My Rundgren och Jennifer Nilsson

 


 

Intresseanmälan

Om du vill börja träna friidrott och bli medlem i Luleå friidrottsförening kan du skicka en intresseanmälan till oss så skriver vi upp dig på vår väntelista. Mer information om hur du går tillväga hittar du under fliken "Föreningen"/"Bli medlem". Under fliken "För medlemmar" hittar du mer information om vad som gäller som medlem i Luleå friidrottsförening.

 


 

 

Några av våra duktiga friidrottare. Foto: Ulrika Löfgren.

Våra sponsorer

 See the source image

 

 


 

Prova-på-träningar

Är du född 2012 eller tidigare och funderar på att börja träna friidrott? Då är du varmt välkommen till oss i Arcushallen för prova-på-träningar under hösten 2019. Du behöver inte anmäla dig i förväg utan det är bara att dyka upp så tar våra duktiga tränare hand om dig. 

Du kommer att få information på plats om hur man gör en intresseanmälan, om det finns plats i befintliga träningsgrupper eller om det kommer att startas upp nya. Läs gärna informationen under fliken "Föreningen"/"Bli medlem" för hur man blir medlem och under fliken "För medlemmar" för information om vad som gäller som medlem i Luleå friidrottsförening.

Hoppas vi ses!


 

Nyheter inom friidrott

Välkommen som medlem

Sponsorhuset

Du stödjer Luleå Friidrott och tjänar på det själv!

Postadress:
Luleå Friidrottsförening - Friidrott
Ordförande Catrin Edelbro, Tolvmansvägen 11
97596 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info