Hoppa till sidans innehåll

För medlemmar


Här hittar ni information om vad som gäller som medlem i Luleå friidrottsförening

Funktionärsuppdrag

Obligatoriskt som medlem i Luleå friidrottsförening är att man anlitar någon anhörig (förälder, syskon eller mor- och farföräldrar) som arbetar som funktionär på våra egna tävlingar. I dagsläget handlar det om tre tillfällen; Arcuskampen, Arcusspelen och Mayday. För att vara funktionär krävs ingen specialkompetens utan det finns alltid grenledare som tar hand om och instruerar funktionärerna som avsatts på de olika grenarna.

Vissa år är vi även ansvariga för att arrangera DM eller att hjälpa andra föreningar att arrangera DM. Då krävs det ibland även funktionärer med specialkompetens. Vi erbjuder därför årligen denna utbildningsmöjlighet. Är du intresserad av en grenledarutbildning kan du ta kontakt med oss via This is a mailto link

För att kunna arrangera tävlingar där våra duktiga friidrottare får testa sina färdigheter är det därför jätteviktigt att det finns funktionärer, därav detta krav.

Datumen varierar från år till år men dessa datum kommer att skickas ut av gruppernas administratörer och läggas ut här på hemsidan så fort beslut har tagits. Det är därför bra att gå in här och titta vad som gäller från år till år. 

Datum för tävlingar 2019 kommer att publiceras här inom kort.

Deltagande vid egna tävlingar

När man är medlem i Luleå friidrottsförening får man tävla gratis på våra egna tävlingar. Detta är ett beslut som tagits för att alla barn och ungdomar i LFIF ska få möjlighet att tävla och för att man ska kunna testa på detta med sina egna tränare på plats och i en hemvan miljö på hemmaplan.

Vi står dock inte för efteranmälningsavgifter, dessa måste man själv betala med kontanter eller Swish på arenan. 

Deltagande vid tävlingar som arrangeras av andra föreningar

När man anmäler sig till tävlingar som arrangeras av andra friidrottsföreningar betalar man en startavgift ofta per antal grenar man avser att ställa upp i. Efter anmälan ska detta belopp sättas in på LFIFs bankgironr som du hittar under Föreningen/Föreningsinfo på hemsidan. Det är viktigt att under meddelande skriva den deltagandes namn och vilken tävling det gäller. Detta för att underlätta för oss att pricka av er på fakturan som kommer samlad till LFIF efter avslutad tävling. 

Idrottsrabatten

Varje år säljer vi Idrottsrabatten för att dra in pengar till gemensamma kostnader för lokalhyra, nya redskap och tillbehör. Varje medlem får då ett antal häften som ska säljas. Information om detta får ni av respektive träningsgrupps administratör när det är dax.

 

Information om hur man blir medlem, se fliken "Bli medlem" under "Föreningen".

Uppdaterad: 06 SEP 2018 12:39 Skribent: Sofia Ersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Luleå Friidrottsförening - Friidrott
Ordförande Catrin Edelbro, Tolvmansvägen 11
97596 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info