Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till LKK!


LKK grundades 1935 och har sedan dess haft ett antal olika hemadresser runtom i Luleå. Idag återfinns vi vid Björkskatafjärden där vi förfogar över ett fint klubbhus med omklädningsrum med dusch och bastu, gymnastikhall, gym, mötesrum, kök och samlingslokal.

Ner mot fjärden ligger våra kanotförråd som inrymmer såväl klubbens egna kajaker och kanadensare som privata kajaker. Vi har även en nybyggd verkstad och förrådsutrymmen.

Verksamhetsmässigt bedriver LKK huvudsakligen tränings- och tävlingsverksamhet inom disiplinen slätvatten, som är den största grenen inom Svenska Kanotförbundet.

LKK har ett stadigt medlemsantal på ca 370 medlemmar och en av Sveriges största kanotskolor där 60-80 barn samlas varje år för två veckors paddling, lek och skoj!

Tävlingsmässigt tillhör Luleå Kajakklubb Sveriges vassaste klubbar som sedan ett antal år tillbaka återfinns i toppen under den årliga SM-veckans klubbtävling.

Klubbens slogan "Vår gemenskap föder framgång" genomsyrar verksamheten och för ständigt vår verksamhet framåt såväl på som utanför vattnet!

Vill du bli medlem, klicka här.

Varmt välkommen till Luleå Kajakklubb!

 

Idrottens idéprogram Idrotten Vill är en vägledning i all idrott, inte minst i Luleå Kajakklubbs verksamhet.  

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:00
SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 


 SKF_loggaLuleåKiropraktorteknik

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Kanotvägen 14
97321 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97321 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920-222432
E-post: This is a mailto link

Se all info