Hoppa till sidans innehåll

Igångsättningsvecka, hyra häst


Hyra häst (endast stora hästar)
- Igångsättningsvecka -
1-5/8 


Perfekta tillfället för dig som vill komma igång med ridningen efter semestern och känna på hur det är att ha egen häst!


Upplägg av veckan
De stora hästarna har haft sin välförtjänta sommarvila. Tempot på ridpassen ska därför var något lägre än vanliga lektionspass.
Syftet med veckan är att du ska få tillfälle att lära känna ”din häst” lite djupare och få känna på hur det är att ha egen häst. Du har ansvar för all skötsel och arbete med hästen. All ridning och hästhantering sker på egen risk. Ridningen ska ske på dagtid, då vi har personal på plats.

Krav
För att kunna hyra ska du rida på lektion hos oss och du är 18 år eller äldre. Du ska ha bevisat god kunskap om häst och ridning samt vara ansvarsfull och pålitlig. Vi förbehåller oss rätten att välja vilka som får hyra samt tilldela häst efter lämplighet. Det är alltså inte säkert att du blir tilldelad en häst trots att du anmält dig. Detta för hästarnas och din säkerhet.

Pris
1550kr. E-faktura skickas. Vill du ha faktura via brev tillkommer 50kr. Observera betalningsdatum. Du kommer EJ att motta något mejl eller påminnelse ang. betalning från oss. Kvitto mottas i samband med anmälan. Återbetalning av avgiften vid avanmälan sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Anmälan
Din anmälan är en intresseanmälan. Skriv in tre önskehästar (endast stora hästar, ej ponnyer) vid anmälan. Vi kontaktar dig med besked om du är utvald att hyra samt vilken häst du blivit tilldelad. 
Det är inte garanterat att du blir utvald trots anmälan. 

Läs inbjudan noga och kontrollera kvittot att din intresseanmälan blivit korrekt. 

Har du några frågor, kontakta oss på This is a mailto link.

Vi ses i stallet!

Uppdaterad: 05 FEB 2022 17:28 Skribent: Jenny Thorin
E-post: Adressen Gömd

kvalitetsmärkning ridskola

Sponsorpuff

borjarida

RF-SISU Norrbotten

 

Postadress:
Luleå RK - Ridsport
Lokmannavägen 61
97455 Luleå

Kontakt:
Tel: 092062810
E-post: info@lulearidklubb.s...

Se all info