Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


 

Ordförande: Carina Sammeli

Jag är återvändare till ridningen efter 25 års paus. Så jag räknar mig som nybörjarryttare, som rider för att det är så roligt.

Jag har tre barn, varav de två äldsta, Wilda och Helge rider vid Luleå Ridklubb.

Vi har en egen ponny, Munsboro Stich som står här på ridskolan. Det innebär att man hittar oss på ridskolan nästan varje dag. 

 

Sekreterare Anna Kemnevall

 Mig ser ni aktiva i olika sammanhang på klubben

Jag äger SWB stoet Evidence SN (23).

Just nu så satsar jag mycket på dressyren och jag fullkomligt ÄLSKAR att träna!

Jag är uppvuxen på Hertsön och Luleå Ridklubb, för mig är hästarna ”pure love” och rekreation, jag hoppas kunna bidra till att ung som gammal får känna som jag känner inför livet med häst oavsett om man äger , sköter eller rider på ridskolan

Ses i stallet! 

 

Kassör: Helena Sandling Hansen

Driftig 5-barnsmamma som älskar att vara i stallet och kolla då barnen rider samt rider själv lektioner också.
Projektledare och företagare till vardags.

Hästens välmående är alltid i fokus. 

 

Tävlingsansvarig: Anna Johansson

Jag har älskat hästar sedan barnsben och skumpade runt på Luleå Ridklubbs ponnyer i unga år. Jag hittade tillbaka till stallet i vuxen ålder när mina egna döttrar började rida och fick en stark passion för hästar.

Rider själv på lektion en gång i veckan och har stallet som andra hem eftersom familjen numera äger en fläckig ponny som är allas vår ögonsten.

Jag värnar om människor och djurs välmående och räcker alltid ut en hjälpande hand när det behövs.
Arbetar som projektledare inom digital affärsutveckling på ett IT bolag i Luleå.      Gift och har två döttrar, bor på Kronan.

 

Ledamot: Lisa Berglund

Jag började rida på Luleå Ridklubb när jag var 7 år och sedan bodde jag i princip på ridskolan tills jag var 18 år och flyttade söderut.
Flyttade tillbaka hem när jag var 27 och red lite sporadiskt. Men efter barnen var ordnade började jag på allvar igen 2009 och har sen hängt på ridskolan som ridskoleelev och på senare tid som hästägare. Har tyvärr varit tvungen att flytta min häst från LRK men dottern rider och hänger fortfarande i stallet. Jag vill fokusera på hästarnas och barnens välmående. Utan detta är vi ingen bra förening.

Ledamot: Eva Malmgren

Jag är 47 år, bor med min familj på Bergnäset. Jag har ridit nästan hela mitt liv och hade en egen häst när jag var barn. Nu har jag varit ridskoleelev i nästan 20 år och tycker fortfarande att ridning och stallet är det bästa som finns. Rider själv på måndagskvällar, men är i stallet även andra kvällar och helger eftersom även dottern rider lektion

 

Ledamot: Maria Nilsson

Jag är hästägare på Luleå Ridklubb och sitter i styrelsen sedan 2011.
Jag har varit aktiv inom ridsport sedan 80-talet.

 

Ledamot: Hanna Rosehäll

Jag är snart 23 år och är i stallet några timmar varje dag där lägger den mesta av tiden på ridskolehästen jag tävlar. Alfred och jag tävlar främst dressyr tillsammans men älskar även mysiga turer i skogen och kvällshäng med godis.

Jag har hunnit sitta med i en del styrelser och även varit ordförande för ungdomssektionen. Kommer fortsätta att jobba mot- och stötta US det här året vilket känns kul. 2015 fick jag äran att ta emot priset för årets ungdomsledare hos Norrbottens Ridsportförbund, och såklart hoppas jag att fler i US kommer hitta inspiration i att utbilda sig till ledare för ungdomar.

 

Ledamot: Maria Wallander

Jag är en "gammal" stalltjej som spenderade största delen av min fritid på Luleå Ridklubb under min uppväxt. Idag är jag i stallet som ridskoleförälder till min dotter Alice, men vem vet kanske jag också tar upp ridningen igen?!

 

Ledamot: Carola Vånsjö

Jag fyller 50 år i år och bor med min familj på Hertsön. Jag har ridit nästan hela mitt liv och har haft en egen häst i fler år.

Just nu är jag medryttare till Stich.
Satsar detta år på min löpning i långdistans som kräver sitt, men har alltid brunnit för föreningsarbete.

Uppdaterad: 21 FEB 2019 20:03 Skribent: Victoria Glyssner

kvalitetsmärkning ridskola

Sponsorpuff

borjarida

 

Ab nian

Öppettider på LRK

kl. 17.00-19.00 mån - ons

 

RF-SISU Norrbotten

 

Postadress:
Luleå RK - Ridsport
Lokmannavägen 61
97455 Luleå

Kontakt:
Tel: 092062810
E-post: This is a mailto link

Se all info