Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Olof Axelsson"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Olof Axelsson


Olof har på heltid ägnat sig åt utbildning av dressyrhästar sedan 1999. Han red SM som ponnyryttare och junior och åkte redan som 17- åring till Tyskland där han tillbringade två lärorika år som arbetande elev hos Jonny Hilberath.

Efter tyskland var Olof Ehrengranathstipendiat på Flyinge under två och ett halvt år, och har därefter bedrivit egen verksamhet parallelt med beridarjobb hos bland andra Flyine AB och Hageby Gård.

Olof är diplomerad unghästutbildare genom yrkesprov och B-tränare i dressyr.

Han har ridit flera bruksprov och visat ett stort antal unghästar på alla förekommande unghästtester, däribland flera finalister i Avelschampionatet och Falsterbo. 

Utöver det dagliga arbetet med tävlingshästarna har Olof många uppdrag som tränare runt om i landet, bland annat som dressyrlärare på Beridarprogrammet på flyinge.

Sedan två år tillbaka har inriktiningen på verksamheten skiftat fokus något, från  unghästar till personlig utveckling och tävlingssatsning, både den ena och elevernas.

 

Olof kommer till Luleå Ridklubb någon gång per termin beroende på antal deltagande 

 

För mer information kontakta Frida Granström 

Tel.070-3023435

Inga nyheter är skapade

kvalitetsmärkning ridskola

Sponsorpuff

borjarida

 

Ab nian

Öppettider på LRK

kl. 17.00-19.00 mån - ons

 

RF-SISU Norrbotten

 

Postadress:
Luleå RK - Ridsport
Lokmannavägen 61
97455 Luleå

Kontakt:
Tel: 092062810
E-post: info@lulearidklubb.se

Se all info