Hoppa till sidans innehåll

LSS Vårmöte

2018-05-08 16:14
  • Uppdaterad: 2018-06-20 09:22

Hej alla medlemmar i Luleå Segelsällskap!

Det börjar äntligen våras även i vår del av landet och det är vårrustningstider!  Även våra anläggningar på Liggskär och Granudden behöver hållas efter och öppnas inför sommarens aktiviteter. Vi har under vintern fått fasaden ute på Liggskär delvis utbytt och nu behöver vi bland annat hjälpas åt att måla vårt fina klubbhus. Styrelsen bjuder därför in till ett vårmöte för att gå igenom verksamhetsplanen inför sommarsäsongen.

 

13 maj 2018

18:00–19:30

Hermelinsgatan 23 B-C, ingång från gården

 

Fler delaktiga

Vi behöver många händer och fötter såväl för att kunna få igång våra anläggningar som för att kunna ordna evenemang och kappseglingar. Styrelsen har under året arbetat intensivt med att fördela ansvar för hamn, byggnader, restaurang och annat på ett antal arbetsgrupper;

 

  • Anläggning (Liggskär klubbhus och hamn)
  • Jollesektionen (inkl jollestugan)
  • Kappsegling
  • Bidrag och sponsring
  • Evenemang (Liggskär)

 

Vi kommer dock att behöva fler delaktiga som hjälper till vid arbetsdagar, evenemang mm. Bland annat behöver vi någon som kan samordna restaurangverksamheten ute på Liggskär för att vi ska kunna ha restaurangen öppen i sommar.

 

Vill du vara med och bidra? Kontakta Marie Eriksson, 070‑355 46 98.

 

Arbetsdagar på Liggskär

Preliminärboka redan nu in 19-20 maj, 26-27 maj samt 2-3 juni för arbetsdagar på Liggskär, då vi bland annat ska måla samt få ordning på bryggor och anläggning. Allt under förutsättning att det är isfritt och att vi har tillgång till båtar för att komma ut. Mer information kommer på vårmötet Håll också koll på Facebook och hemsidan!

 

Väl mött till vårmötet!

 

Hälsningar

Ordförande Marie Eriksson och styrelsen för Luleå Segelsällskap

 

Skribent: Jenny Nordström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Luleå SS - Segling
Box172
97105 Luleå

Kontakt:
Tel: 092068909
E-post: [saknas] Information

Se all info