Hoppa till sidans innehåll

Uppkast vs Uppsala

30 SEP 2017 09:09
Välkomna till uppkast säsongen 17/18! Trots att serien tjuvstartat förra helgen är det nu det börjar på riktigt då vi intar hemmaborgen Hälsans kungs. Stars spelare denna säsong är nästintill identiskt med föregående vilket gör oss ....
  • Skapad: 30 SEP 2017 09:09

... coacher stolta och nöjda. Många som känner varandra sen tidigare, spelfilosofier och sätt vi vill springa på känns igen och är inga nyheter. Nya i truppen är Emma Kröger och Sanna Ström. Det är också lite tillskott på coachbänken där den föredetta elitspelaren Ulrika Hortlund och den forna superettanvinnaren (med Stars) Aneta Tomic klivit in. Kvar sedan tidigare är fystränaren Patrik Ström och ytterligare en nyhet på ledarsidan är en fysio i form av Louise Landmark. Vi vill fortfarande spela en snabb basket och göra så många poäng som möjligt så snabbt vi kan. Kan vi inte göra mål fort vill vi hålla uppe tempot och tvinga försvaret röra sig och, likt en gammelgädda, hugga då de minst anar det!
Vi har inte hunnit där vi kommer vara om några månader än, men vi hoppas kunna bjuda publiken på en snabb och underhållande tillställning.
1-2-3 Stars!

 

hermelinen


 kaffepunkten

 


Luleå energi

 


  S-pipe

 


 Engströms

  


 


 


 


 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

Postadress:
Luleå Stars BBK - Basket
Kungsgatan 9
97234 Luleå

Kontakt:
Tel: 070-6748884
E-post: This is a mailto link

Se all info