Hoppa till sidans innehåll

Dags för premiärmatch!

26 SEP 2019 11:19
Äntligen är det dags för säsongens första match och dagen till ära får vi börja med hemmamatch mot Norrort. Vi inledde säsongen med att ha en kick-offdag tillsammans för att lära känna varandra och svetsas samman till säsongen upplaga av ....
  • Uppdaterad: 26 SEP 2019 11:19

...Luleå Stars. Det var en lyckad kick-off, vi hade bjudit in Jessica från HR-kompassen AB, hon föreläste om teambuilding vilket var mycket givande för oss alla, Tack Jessica! Vi har därefter kommit igång med träningarna och har hunnit spela två scrim -matcher mot RIG Luleå. Spelmässigt har vi börjat med att träna ihop en gemensam helhet i anfall, mer ingående har vi arbetat på vårt ”motion” samt två olika setspel som vi kan använda som öppningar för att söka specifika situationer. Vi har självklart tränat försvar och har där valt att prioritera hjälpsida och en tydlig kontroll av vilken sida i halvplansförsvaret som motståndarna ”får” spela på.   

I och med att det är den första matchen för säsongen blir det extra spännande och se hur vi spelar tillsammans samt att se hur motståndet väljer att spela. Norrort är ett lag med rutin från att ha spelat i division 1 under en längre tid. Vi hoppas på en match med bra tempo och där vi får ett kvitto på hur långt vi hittills har kommit.

 

/ Johanna 

 

hermelinen


 kaffepunkten

 


Luleå energi

 


  S-pipe

 


 Engströms

  


 


 


 


 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

Postadress:
Luleå Stars BBK - Basket
Kungsgatan 9
97234 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706748884
E-post: This is a mailto link

Se all info