Hoppa till sidans innehåll

Första hemmamatchen, ny säsong och nya möjligheter!

29 SEP 2018 15:54
Årets trupp har kompletterats med en hel del nya och ”nygamla” ansikten, en riktigt intressant mix av spelare och vi ser fram emot en energifylld, rolig, inspirerande och utvecklande säsong 2018/19. Vi inledde på bortaplan....
  • Uppdaterad: 29 SEP 2018 15:54

... förra helgen med två matcher mot Västerås (nya i norra/spelade i Div I södra förra säsongen) samt Uppsala. Mycket nerver, osynkat försvar och stressigt spel från vårt håll var några av faktorerna som resulterade i att siffrorna rann iväg rejält till vår nackdel. Matcherna blev en tuff men bra värdemätare över var vi står och vad vi behöver jobba med framgent individuellt och som lag.  Med en ny grupp med många nya spelare behöver vi ha tålamod att det kan ta lite tid innan allt flyter och faller på plats.

Det känns perfekt att få ett direkt returmöte mot Västerås. Några spelare som vi behöver hålla extra koll på är vår f.d lagkamrat Lovisa Hägg som styr rodret med sin smartness, vänsterhänta halvdistansskytten Amelie Nilsson (#10), starka attack- och returtagaren Karin Fahlbeck Carlsson (#10) och atletiska Jasmine Abdelkader (#9).

Vi är hungriga på att bevisa oss och ta revansch för oss själva från förra helgen, framför allt göra jobbet defensivt och spela framåt tillsammans med trygghet, beslutsamhet, spacing och bolltempo.

GO STARS!

 

//Ulrika och Emma

Skribent: Stefan Södersten
Epost: This is a mailto link

 

hermelinen


 kaffepunkten

 


Luleå energi

 


  S-pipe

 


 Engströms

  


 


 


 


 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

 

Postadress:
Luleå Stars BBK - Basket
Kungsgatan 9
97234 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706748884
E-post: This is a mailto link

Se all info